Geruchten omtrent einde Samsung Galaxy Note-serie laaien opnieuw op

Geruchten omtrent einde Samsung Galaxy Note-serie laaien opnieuw op

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Er duiken weer geruchten op omtrent het einde van de Galaxy Note-serie. Een betrouwbare geruchtenverspreider denkt te weten dat het einde van de Note-serie in zicht is.

Samsung Galaxy Note 21

De Galaxy Note-serie is al jaren één van de twee series met high-end telefoons van Samsung. Aan het begin van elk jaar lanceert Samsung de Galaxy S-telefoons en in augustus de Note-telefoons. De laatste kenmerkt zich door de S Pen, een stylus om onder andere notities en tekeningen mee te maken op de phablet. Nu de nieuwe Samsung Galaxy S21 Ultra ook met de S Pen werkt, melden verschillende bronnen dat Samsung hierdoor afscheid gaat nemen van de Note-serie. Er gaan ook geruchten dat de Z Fold 3 zou worden uitgerust met een geïntegreerde S Pen. Door deze overlap zou de Note-serie dus tot een einde komen. Wellicht zien we alleen dit jaar nog een nieuwe Note, de Galaxy Note 21.

Geruchten omtrent einde Samsung Galaxy Note-serie laaien opnieuw op

The End

De betrouwbare geruchtenverspreider Ice Universe meldt nu op Twitter dat de Note-serie wordt beëindigd. Daarbij zien we een plaatje die vroeger vaak aan het einde van een film getoond werd. Deze persoon wist eerder al te melden dat de S21 Ultra met de S Pen zou werken en heeft het vaak bij het juiste eind.

We zullen tot en met augustus af moeten wachten of Ice Universe het bij het rechte eind heeft. Samsung Nederland heeft namelijk aan Let's Go Digital laten weten hier geen verdere uitspraken over te kunnen doen. Wat denk jij over het lot van de Note? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk