Gerucht: Samsung kondigt geen Galaxy Buds aan tijdens Unpacked 2022

Gerucht: Samsung kondigt geen Galaxy Buds aan tijdens Unpacked 2022

Elk jaar worden er wel gloednieuwe oordopjes van Samsung aangekondigd (tenminste: de afgelopen drie jaar), maar dat schijnt dit jaar niet het geval te zijn. Volgens geruchten zou Samsung niet van plan zijn om tijdens Unpacked 2022 nieuwe Galaxy Buds te tonen.

Unpacked 2022

Op 9 februari zouden Galaxy S22 en Galaxy Tab S8 worden aangekondigd door de Koreaanse techgigant, maar daar is verder dus geen audio-line-up bij. Dat kunnen we destilleren uit de vele lekken rondom de tablets en de telefoons, waarbij het akelig stil is rondom eventuele oordopjes. Sammobile komt in ieder geval tot die conclusie na alle lekken te hebben doorgespit.

Het is een flinke breuk met hoe het normaal gaat, want sinds 2019 zien we al elke keer gloednieuwe, draadloze oordopjes naast de nieuwe smartphone. In 2020 waren het nog de opvolgers van Buds+ en in 2021 kwam Samsung met de Galaxy Buds Pro. Nu het zo stil is rondom oordopjes, lijkt het erop dat Samsung nog tevreden genoeg is met zijn Galaxy Buds Pro en dat je die dan gebruikt in combinatie met een nieuwe telefoon of tablet.

Gerucht: Samsung kondigt geen Galaxy Buds aan tijdens Unpacked 2022
Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds Pro

We hebben Samsung Galaxy Buds Pro destijds getest en we kwamen tot de conclusie dat deze oordopjes het zeker waard zijn, vooral als het om batterijduur gaat: ”Samsung heeft al jaren het draagcomfort van zijn Buds in orde, en dat geldt wederom op de Galaxy Buds Pro. Wat eveneens in orde is, is de batterijduur. Met ruim 10 uur zonder ANC en ruim 6 uur met ANC, zijn dit de oortjes waarmee je zonder problemen de werkweek mee door kan komen – draag je de oortjes vier of vijf uur per dag, dan moet dit geen probleem vormen en moet je met ANC ingeschakeld wellicht éénmaal bijladen op de laatste dag van de werkweek. Niet veel oortjes weten deze hoogte te bereiken, maar met de Galaxy Buds Pro van Samsung lijkt het vanzelfsprekend, en is het iets waar je snel aan went.”

Blijkbaar is Samsung er inmiddels ook zo aan gewend, dat het helemaal niet denkt aan nieuwe exemplaren. Maar of dat zeker is, dat weten we pas bij het Unpacked-evenement op 9 februari.

Wat vind jij, is het belangrijk dat Samsung bij zijn nieuwe smartphones ook met nieuwe oordopjes komt, of kun jij ook nog wel even voort met de Galaxy Buds Pro? Laat het achter in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties