Gerucht: 'Samsung Galaxy S22-lancering op 8 februari'

Gerucht: 'Samsung Galaxy S22-lancering op 8 februari'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung zal begin volgende maand, op 8 februari, zijn nieuwe Galaxy S22-reeks voorstellen. Dat blijkt uit nieuwe geruchten van Zuid-Koreaanse insiders. Op 24 februari zullen de telefoons vervolgens in de winkels liggen.

Samsung Galaxy S22-lancering

De datum van 8 februari heeft al eens eerder gecirculeerd voor de lancering van de Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra. Ditmaal is de informatie bevestigd door insiders die spraken met Zuid-Koreaanse media.

Op die dag zal Samsung dus zijn volgende Galaxy Unpacked-evenement organiseren, iets langer dan een maand na de lancering van de Galaxy S21 FE. Pre-orders starten volgens de geruchten op 9 februari. De S22-toestellen worden vervolgens vanaf 21 februari verscheept naar mensen die een pre-order hebben geplaatst. Daarna zullen de toestellen op 24 februari in de winkels liggen.

Gelekte prijzen en specs

Recent zijn er ook indicatieve prijzen gelekt over de S22-telefoons en die wezen erop dat er een prijsstijging komt vergeleken met vorig jaar. De Galaxy S22 zou vanaf 912 euro te koop zijn, 119 euro kost de Plus-variant en voor de Ultra-versie betaal je 1430 euro. Al verwachten we dat de werkelijke prijzen wel iets lager zullen zijn.

De Samsung Galaxy S22 Ultra zal dit jaar voor het eerst werken met een S Pen die een plek in de behuizing krijgt. Hij krijgt een 6,8 inch LTPO AMOLED-scherm met een 120Hz verversingssnelheid. De camera's bestaan uit een 108 MP hoofdsensor, een 12 MP groothoekcamera en twee 10 MP telecamera's. Die laatsten zijn goed voor 3x optische zoom en 10x optische zoom. Onder de motorkap komt de Exynos 2200-processor van Samsung-makelij.

Kijk jij uit naar de lancering van een nieuwe generatie van Samsung-vlaggenschepen? Uit een recente AW Poll bleek dat de S22-serie volgens onze lezers meer tot de verbeelding spreekt dan de pas aangekondigde S21 FE.

De populairste artikelen over de S22-serie

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk