Gerucht: OnePlus 9 Lite heet OnePlus 9R

Gerucht: OnePlus 9 Lite heet OnePlus 9R

De vermeende OnePlus 9 Lite krijgt volgens nieuwe geruchten toch een andere naam, namelijk OnePlus 9R. De OnePlus 9R zou de goedkopere versie in de OnePlus 9-serie zijn.

OnePlus 9-serie

OnePlus zou in maart de OnePlus 9-serie introduceren. Deze serie zou voor het eerst in de geschiedenis van OnePlus niet uit twee maar uit drie telefoons bestaan. De derde telefoon zou het instapmodel zijn en OnePlus 9E of OnePlus 9SE gaan heten. Even later dook de naam OnePlus 9 Lite op als een goedkopere variant van de OnePlus 8T en nu is het Evan Blass die de naam OnePlus 9R heeft gevonden in een stuk code. De OnePlus 9R zou een goedkopere variant van de OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro worden.

Gerucht: OnePlus 9 Lite heet OnePlus 9R

Afbeelding van de vermeende OnePlus 9

Als de geruchten kloppen, zal de OnePlus 9R qua prijs en specificaties onder de OnePlus 9 gepositioneerd worden en wat kenmerken van de OnePlus Nord N10 5G overnemen, zoals de Snapdragon 690-processor en 6,5 inch 90Hz fullHD-scherm. Er wordt verder gerept over een grote 5.000 mAh-accu en een 64 MP hoofdcamera op de achterzijde. Verder zijn er nog maar weinig details bekend over deze telefoon. Het wachten is dus op de officiële aankondiging eb die zou volgens geruchten in maart plaatsvinden.

Wat vinden jullie ondertussen van de OnePlus 9 Lite/9E/9R? Op welk prijspunt zou jij willen dat OnePlus deze telefoon positioneert in Europa? Laat het ons zeker weten in de reacties onderaan het artikel.

Lees meer over:
OnePlus OnePlus 9R

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties