Gerucht: high-end HTC One-toestel vanaf mei in Amerikaanse winkels, smartwatch voor eind april

Gerucht: high-end HTC One-toestel vanaf mei in Amerikaanse winkels, smartwatch voor eind april

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

De nieuwe high-end smartphone van HTC zal waarschijnlijk getoond gaan worden op een eigen evenement op 11 april dat is inmiddels duidelijk. Toen was het nog wel de vraag, wanneer het toestel in de winkel zou liggen en voor Amerika wordt dat misschien pas mei.

HTC One...

Of de nieuwe high-end smartphone van HTC daadwerkelijk One M10 gaat heten is nog de vraag, want eerder werd er genoemd dat dit niet het geval was, maar dat de naam 'One' wel in de naam gebruikt zou gaan worden. Een presentatie van het nieuwe toestel zal waarschijnlijk plaats gaan vinden op een eigen evenement dat wordt gehouden op 11 april, maar wanneer het toestel dan daadwerkelijk in de winkel zou liggen was nog de vraag.

[readmore article="183904"]

Evan Blass heeft nu laten weten dat het device in de week van 9 mei in de Amerikaanse winkels zal liggen en dat is enigszins merkwaardig te noemen. Als een toestel gepresenteerd is, wil je het als potentiële consument natuurlijk wel ergens kunnen zien of vasthouden en nog enkele weken moeten wachten na een presentatie is wel erg lang. Natuurlijk komt dan ook de vraag opzetten of beide datums inderdaad wel kloppen. Daarnaast is het nog de vraag of dat ook zal betekenen dat het toestel in andere continenten vanaf die datum te koop zal zijn, waaronder natuurlijk Europa.

HTC smartwatch

Ook liet Blass weten dat als 'kleine troost, de smartwatch van HTC al wel voor het einde van april te koop zal zijn'. Of dat slimme horloge ook op 11 april gepresenteerd zal gaan worden of misschien wel op het Mobile World Congress, eind februari, is onbekend. Geruchten over zo'n smartwatch doen letterlijk al jaren de ronde en deze zou op het MWC in 2015 gepresenteerd gaan worden, later weer in september 2015 en ook het aankomende Mobile World Congress is al eerder genoemd door Blass.

Bron: Twitter 1 & 2

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk