Gerucht: Motorola brengt 6 inch-phablet uit

Gerucht: Motorola brengt 6 inch-phablet uit

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Moto

Het account op Weibo hint op een phablet met een schermgrootte van 6 inch. Vorig jaar gingen er ook al geruchten over een 6.3 inch-Motorolasmartphone met de naam Xplay, dit blijkt nu ietsjes te groot te zijn. Er is verder weinig naar buiten gekomen over dit toestel, behalve dan de schermgrootte en een lancering ergens in het derde kwartaal van dit jaar.

Beschikbaarheid

De Moto Maker komt binnenkort naar West-Europa, maar Motorola heeft ook aangegeven dat de opvolger van de Moto X 'ergens in de zomer' zal komen. Dit zou betekenen dat er ook toestellen zouden moeten worden aangekondigd in onze regio.

De overname van Motorola door Lenovo kan natuurlijk verstrekkende gevolgen hebben voor de koers van Moto. Bovenstaande berichten zouden wel eens kunnen worden opgeschoven of zelfs helemaal van de baan zijn. Hopelijk zal de trend van betaalbare toestellen zoals de Moto G worden doorgezet en kunnen we de phablet en de Moto X of de opvolger ervan binnenkort ook in Nederland of België verwelkomen.

Bron: NU.nl

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk