'LG G Flex vanaf begin december wereldwijd verkrijgbaar'

'LG G Flex vanaf begin december wereldwijd verkrijgbaar'

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Flex man

Dat deze flexibele versie van een telefoon alleen nog maar te verkrijgen is in Zuid-Korea zal niet meer lang duren. Verschillende bronnen laten weten dat LG op 3 december een evenement zal houden waarop de internationale uitrol van dit toestel bekend gemaakt zal worden.

Bij de lancering van de G Flex werd er nog gezegd dat dit toestel niet eerder dan februari 2014 in de Europese winkels zou liggen. Maar geruchten vertellen dat de G Flex in de eerst week van december al te koop zal zijn in Frankrijk, hetgeen wel weer precies zou aansluiten op de persconferentie van aanstaande dinsdag.

<a target=LG G Flex" width="584" height="389" />

LG G Flex

Het scherm van de LG G Flex is gebogen maar daarmee houdt de gelijkenis met de Samsung Galaxy Round wel op. De curve van de LG G Flex loopt over de breedte-as van het toestel en bij de Round over de lengte. Het toestel heet niet voor niks flex want het toestel is ook echt beweegbaar door het POLED-scherm (OLED van plastic).

De achterzijde heeft dezelfde knoppen als de LG G2 en is voorzien van een zelfhelende coating waarbij kleine beschadigingen automatisch (of beter.. automagisch) hersteld worden. Of dit toestel ook naar Nederland zal komen is nog niet bekend, we hebben natuurlijk al geïnformeerd bij LG maar daar praat men nog steeds met de providers en retailers. Wanneer de LG G Flex naar Nederland komt zul je wel moeten gaan sparen om hem te kopen. Dit toestel kost in de losse verkoop meer dan Euro 900, en dat zijn heel wat over-uurtjes.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk