Gerucht: Galaxy S7 verschijnt in benchmarkprogramma AnTuTu

Gerucht: Galaxy S7 verschijnt in benchmarkprogramma AnTuTu

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S7

Van de Galaxy S7 en zijn Edge-broer is bijna alles al bekend, terwijl de presentatie van beide toestellen pas volgende maand moet plaatsvinden. Waar een aankondiging van een smartphone enkele jaren geleden nog iets zeer geheimzinnigs wachten, is het in 2016 vaak wachten op de laatste details en uiterlijke kenmerken, omdat we nagenoeg alles al weten. Ook van de S7 is dit het geval, waarover we een uitgebreid artikel hebben geschreven.

[readmore article="183457"]

AnTuTu


Er is 4GB werkgeheugen aanwezig en dit model is voorzien van 64GB interne opslag. Er zou ook een 32GB-model uit worden gebracht en volgens de geruchten is er een microSD-kaartslot aanwezig om dit uit te breiden. Android 6.0 Marshmallow was geinstalleerd op dit model en qua camera's zien we een resolutie van 5 megapixels voor de frontcam, terwijl de camera op de achterkant een 12 megapixel-exemplaar wordt. Ook die informatie strookt met eerder verschenen info, waarover we geschreven hebben.

Beschikbaarheid

Wanneer Samsung precies de nieuwe Galaxy S7-reeks gaat presenteren is nog de vraag. Eerdere geruchten spraken over 21 februari, maar ook zaterdag 20 februari wordt de laatste tijd steeds vaker genoemd. Ook is het nog de vraag of we daar alleen de Galaxy S7 en S7 Edge gaan zien. De fabrikant komt in 2016 namelijk ook met 6 inch varianten van beide devices, als die informatie klopt natuurlijk, maar of Samsung het Mobile World Congress ook gebruikt om die twee phablets aan te kondigen is nog de vraag.

Gratis Samsung Galaxy S7 reminder-service

Bron: Twitter

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk