Gerucht: dit zijn alle specificaties van Xiaomi Watch 2 Pro

Gerucht: dit zijn alle specificaties van Xiaomi Watch 2 Pro

Laura Jenny

door Laura Jenny

Morgen schijnt Xiaomi de 13T-serie wereldwijd te lanceren en zoals we bij Pixel 8 volop zien, gaat een aankondiging vaak gepaard met veel lekken. Zo ook bij Xiaomi, dat morgen niet alleen smartphones, maar ook een nieuwe wearable zou aankondigen. Er ligt al veel informatie over Xiaomi Watch 2 Pro op straat.

Xiaomi Watch 2 Pro

Xiaomi lanceert de Watch 2 Pro naast de 13T-serie en dit horloge bevat onder andere een rond AMOLED-scherm van 1,43 inch, schrijft Gizmochina. De resolutie van het scherm is 466x466 en de diameter van het hele apparaat is 46 millimeter. Binnenin zit een Snapdragon W5+ Gen 1-chipset die mede dankzij de 495 mAh-batterij zorgt dat het horloge werkt. En vrij lang ook: de batterij zou maximaal 72 uur meegaan.

screenshot 2023 09 25 101900

Het besturingssysteem is MIUI Watch, wat gebaseerd is op Wear OS. Hierdoor heb je onder andere de Google Wallet, Google Maps, de Play Store en meer tot je beschikking. Er is ook een NFC-chip aanwezig, zodat je contactloos kunt betalen. De gadget heeft 2GB werkgeheugen en 32GB interne opslag.

Verder kun je op het horloge vinden wat je gewend bent van een slim horloge: je sport bijhouden, berichtjes sturen, hartslaginformatie, je stappen tellen, je slaap tracken en er zijn ook microfoons aanwezig voor bellen. De waterresistentie is 5 ATM. Ook zit er een kompas op, wifi, Bluetooth, LTE en GPS.

Gerelateerde artikelen

Lederen bandje

Xiaomi gaat niet voor duurzaamheid met dit horloge, want het kiest voor een lederen bandje. Er zou ook een variant zijn met een rubberen bandje. Het horloge zelf heeft een behuizing van roestvrij staal. Wat je eraan kwijt bent? 269 euro, als de geruchten (en let op: het bovenstaande is allemaal een gerucht) kloppen.

Over Xiaomi Watch S1 waren we best te spreken, in onze review schrijven we: “Xiaomi doet met de S1-watch in principe wat het belooft. Het is inderdaad een stijlvol uitziend horloge (maar wel vooral om een potige mannenpols, want bij vrouwen of slanke polsen is het echt een beetje te veel van het goede). Bovendien zijn er inderdaad veel fitnessmogelijkheden en wat dat betreft kan dit horloge je goed helpen bij het halen van je fitnessdoelen en vooral het vergaren van data rondom die fitness-uitjes.” Wel vonden we het apparaat wat saai: het is te hopen dat Xiaomi met deze Xiaomi Watch 2 Pro met wat spannenders komt. Deze specificaties bewijzen dat nog niet, maar wie weet waarmee het Chinese bedrijf morgen op de planken staat.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk