OnePlus: "Er komt geen OnePlus 11 Pro dit jaar"

OnePlus: "Er komt geen OnePlus 11 Pro dit jaar"

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus' topman voor de Chinese markt heeft op sociale media bevestigd dat er dit jaar geen Pro-versie verschijnt van de OnePlus 11. De OnePlus 11 is ook een high-end telefoon, maar bij dit toestel ontbreken een aantal premium-functies die we gewend zijn van vlaggenschepen.

Geen OnePlus 11 Pro

Net voor kerst maakte OnePlus bekend dat het op 7 februari nieuwe producten wil lanceren. We kregen daarbij teasers te zien van een toestel met Hasselblad-cameraopstelling. Alleen wist OnePlus ons deze week nog te verrassen door op woensdag zijn OnePlus 11 in zijn thuisland China te lanceren. Dat zorgde voor wat verwarring, maar op de redactie verwachtten we toen nog steeds dat we op 7 februari de OnePlus 11 Pro zouden zien.

Niets in minder waar, want in een reactie op een fan heeft OnePlus' directeur voor de Chinese markt Li Jie geantwoord er dit jaar geen OnePlus 11 Pro komt. Dat deed hij op Chinese sociale media. Het is sinds de OnePlus 6 al even geleden dat er geen Pro-telefoon is uitgebracht door het merk.

Vertaling van de reactie van Lie Jie op Chinese sociale media

Vertaling van de reactie van Lie Jie op Chinese sociale media

De OnePlus 11 heeft krachtige specificaties dankzij zijn Snapdragon 8 Gen 2-chipset en de vernieuwde Hasselblad-camera, maar er zijn wel een aantal high-end functies die gebruikers kunnen missen. De OnePlus 11 werkt bijvoorbeeld niet met draadloos opladen en de 100W snellader van de telefoon is minder krachtig vergeleken met die van de OnePlus 10T. Dat is het vlaggenschip dat in het najaar van 2022 op de markt kwam.

Verwachte prijs en beschikbaarheid

De OnePlus 11 kost in China 3999 yuan. Als we dat bedrag omrekenen en btw toepassen, komen we uit op zo'n 671 euro. Meer details over de OnePlus 11 lees je in dit artikel, maar we verwachten ook dat het merk nog meer over de telefoon bekend maakt op 7 februari. Dan leren we ook alles over de nieuwe OnePlus Buds Pro 2. Op dit moment heeft OnePlus alleen over de audiokwaliteit gesproken, de dual drivers van de oortjes.

Gerelateerde artikelen

OnePlus: "Er komt geen OnePlus 11 Pro dit jaar"

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk