Garmin kondigt de Vivoactive 5 Health smartwatch aan

Garmin kondigt de Vivoactive 5 Health smartwatch aan

Dennis Mons

door Dennis Mons

Laatst geüpdatet

Garmin staat als bedrijf niet stil en heeft deze week de Vivoactive 5 Health Watch aangekondigd. Deze biedt persoonlijke gezondheids- en sportinzichten, gedetailleerde slaapstatistieken en meer.

Garmin Vivoactive Health 5

De nieuwste Vivoactive 5 Health smartwatch heeft een 1,2 inch AMOLED touchscreen die volgens het bedrijf is ontworpen om te helpen bij je dagelijks leven. De Vivoactive 5 moet daarbij tot elf dagen meegaan op een enkele lading in de smartwatch modus. Handig als je niet te pas en te onpas je klokje aan een lader wil hangen. Daarnaast is de langere batterijduur handig om zaken als stress, Body Battery (zoals ze het noemen) en gepersonaliseerde slaapdata voor een langere tijd te kunnen tracken. Garmin meldt hier onder andere het volgende over:

“Of je nu een rustige avondje op de bank hebt, lekker gaat sporten of een drukke kantoor dag voor de boeg hebt, de Vivoactive 5 heeft functies die jou inzicht geven om gezonder en actiever te leven”, 

Garmin over de nieuwe Vivoactive 5 Health

In geval van nood

Als de Vivoactive 5 een ongeluk detecteert, stuurt hij automatisch een bericht naar je dierbaren met je exacte locatie. Je kunt ook handmatig een hulpbericht verzenden via de Assistentiefunctie, voor het geval je je onveilig voelt. Met compatibele Android-apparaten kun je zelfs reageren via een toetsenbord op het horloge en direct foto's bekijken op je pols.

Mocht er wel een ongeluk plaatsvinden, dan stuurt het horloge automatisch een bericht naar je dierbaren met je exacte locatie. Je kunt ook handmatig een hulpbericht verzenden via de Assistentiefunctie, voor het geval je je onveilig voelt.

Gerelateerde artikelen

Speciale rolstoelmodus

De Vivoactive 5 heeft daarbij een speciale rolstoelmodus. Deze stelt gebruikers in staat om hun dagelijkse meldingen en bewegingen bij te houden én specifieke apps en workouts voor rolstoelgebruikers te gebruiken. Veel bestaande functies zijn aangepast om rolstoelgebruikers hierdoor een beter inzicht te geven in hun dagelijkse gezondheid.

Garmin kondigt de Vivoactive 5 Health smartwatch aan

De vívoactive 5 is per direct verkrijgbaar met een verkoopadviesprijs van 299,99 euro.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk