GALAXY S5 Experience: ervaar alvast hoe de S5 aanvoelt

GALAXY S5 Experience: ervaar alvast hoe de S5 aanvoelt

GALAXY S5 Experience

De applicatie is gratis te downloaden in de Google Play Store en gaat in op enkele aspecten van de aankomende telefoon van Samsung. Zo is er de keuze uit vier categorieën om informatie over te tonen: camera, speed, fitness en life. Ook is er al wat informatie in de app te vinden over de Gear 2 en de Gear Fit, twee nieuwe wearables van Samsung.

In de applicatie kunnen dus demo's worden bekeken van verschillende functies van de telefoon, maar kunnen er ook sommige handelingen gesimuleerd worden, zoals het nemen van een HDR-foto, het gebruiken van de stappenteller of het downloaden via Download Booster, waarbij tegelijkertijd WiFi en een LTE-verbinding worden gebruikt om content nog sneller te kunnen downloaden.

Van vele functies is er ook een hands-on-video te bekijken, waarbij je simpelweg door wordt geleid naar YouTube om een promotie-filmpje over desbetreffende functie te kunnen zien. Al met al reclame, reclame, reclame, maar wel leuk voor de potentiële S5'ers.

GALAXY S5 Experience-app

Galaxy S5

De Galaxy S5 is het nieuwe vlaggenschip van Samsung en heeft een 5,1 inch-scherm aan boord met een resolutie van 1920x1080 pixels. Er is 2GB RAM aanwezig en minimaal 16GB intern geheugen, wat met een microSD-kaartje kan worden uitgebreid. De accu heeft een capacaiteit van 2800mAh en simpel door de gebruiker vervangen worden. De processor is de Snapdragon 801 van Qualcomm, een quad-core-variant die draait op 2,5GHz.

Het toestel is stof- en waterdicht en komt in vier kleuren op de markt: zwart, wit, goud en blauw. De camera op de achterkant heeft een resolutie van 16 megapixels, terwijl de frontcam een 2 megapixel-exemplaar is. Het toestel weegt 145 gram en meet 142mm x 72,5 x 8,1 mm. Ook zijn een hartslagmeter, stappenteller, WiFi, Bluetooth, NFC en LTE aanwezig op het toestel.

Lees ook: hands-on Samsung Galaxy S5

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy S5 moet vanaf 11 april uitgeleverd gaan worden, alhoewel er ook wat geruchten de ronde gaan dat dit wat uitgesteld zal worden.

Samsung Galaxy S5
2800 mAh
5.1 inch - 1920 x 1080 px
16/32 GB
Qualco Snapdragon 801

Meer info

Samsung Galaxy S5
2800 mAh
5.1 inch - 1920 x 1080 px
16/32 GB
Qualco Snapdragon 801

Meer info

Lees meer over:
Applicaties

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties