Samsung Galaxy S21 FE krijgt dezelfde accucapaciteit als de Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S21 FE krijgt dezelfde accucapaciteit als de Galaxy S20 FE

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy S21 FE zal in augustus gelanceerd worden en in aanloop daarnaartoe komen er steeds meer details naar buiten. Zo is er nu meer bekend over de accu van het toestel.

Samsung Fan Edition

De Galaxy S20 Fan Edition bleek een schot in de roos voor Samsung. Het bleek een zeer goede telefoon op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding en daardoor is de telefoon vele malen over de toonbank gegaan. Een opvolger in de vorm van de Galaxy S21 Fan Edition is dan ook niet zo vreemd en Samsung zou de aankondiging van deze telefoon in augustus op de agenda hebben staan.

Gerelateerde artikelen

Vorig jaar had Samsung de Galaxy S20 FE uitgerust met dezelfde accucapaciteit als die van de Galaxy S20 Plus, en we hadden gehoopt dat dit dit jaar hetzelfde zou doen door de Galaxy S21 FE uit te rusten met de 4.800 mAh-accu van de Galaxy S21 Plus. Dat lijkt echter niet het geval te zijn, want volgens onze vrienden van GalaxyClub krijgt de Galaxy S21 FE een 4.500 mAh-accu. Dat zou dan dezelfde accucapaciteit als dat van de Galaxy S20 FE zijn. Het hoeft overigens niet zo te zijn dat de nieuwe Fan Edition met deze accu op dit gebied hetzelfde presteert als zijn voorganger. Samsung kan door verschillende optimalisaties een betere accuduur bereiken.

Samsung Galaxy S21 FE krijgt dezelfde accucapaciteit als de Galaxy S20 FE

Afbeelding: Let's Go Digital

Koffiedik

Uiteraard is dit allemaal koffiedik kijken en zullen we tot en met augustus moeten wachten, om de achter de gehele waarheid te komen. Ondertussen zijn er al wel nieuwe renders van de Samsung Galaxy S21 FE verschenen en kun je hier meer over de specificaties lezen. Kijk jij uit naar deze Samsung Galaxy S21 FE? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk