Galaxy Note Edge vanaf nu verkrijgbaar bij T-mobile

Galaxy Note Edge vanaf nu verkrijgbaar bij T-mobile

Samsung Galaxy Note Edge

De Galaxy Note Edge werd samen met de Samsung Galaxy Note 4 gepresenteerd en heeft één unieke feature en dat is het gebogen scherm. Dit 'tweede scherm' kan gebruikt worden om allerlei informatie te tonen, zoals info over gemiste oproepen, e-mails of berichten. Het scherm kan ook worden gebruikt als informatiebalk als er bijvoorbeeld een filmpje wordt gekeken of een website fullscreen wordt bekeken en je kunt er recent geopende applicaties op laten zien en snel wisselen tussen deze apps.

Het scherm is met 5,6 inch iets kleiner dan het Note 4-scherm, maar biedt wel dezelfde hoge resolutie van 2560x1440 pixels. De processor is de Snapdragon 805 van Qualcomm, een quadcore-variant met een maximale kloksnelheid van 2,7GHz. Er is 64GB intern geheugen in het toestel te vinden en 3GB werkgeheugen. Daarnaast is de telefoon uitgerust met een 16 en 3,7 megapixel-camera, hartslagmeter, UV-sensor en vingerafdrukscanner en natuurlijk ook WiFi-ac en LTE Advanced.
Samsung Galaxy Note Edge

'Exclusief' bij T-mobile

Dat het toestel ook Nederlandse bodem zou bereiken was al eerder bekend en het toestel is nu daadwerkelijk te bestellen, maar vooralsnog alleen direct bij provider T-mobile. Via de website van het de provider en in echte winkels, onder andere in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Tot en met vier januari geldt er nog een introductie-actie, waarbij je 25% korting krijgt op de maandelijkse bundel bij een tweejarig Stel Samen 5GB + Onbeperkt Bellen abonnement. Het toestel kost dan eenmalig € 199,95, waarbij de prijs € 51,75 per maand is, in plaats van € 69 per maand.

Lees ook: Samsung Galaxy Note Edge vanaf december in Nederland

Geen fan van T-mobile, wil je je huidige abonnement verlengen of ben je op zoek naar een los toestel dan zijn daar ook mogelijkheden voor. Zo is het toestel inmiddels ook op voorraad via de Samsung-store, maar kan deze ook bij bijvoorbeeld StudentMobiel of PDAshop besteld worden en dan ook nog eens met een abonnement van een provider naar jouw keuze. Andere winkels waar het toestel te verkrijgen is zijn de Media Markt en Phone House.

Via: AllAboutPhones

Samsung Galaxy Note Edge
3000 mAh
5.6 inch - 2560x1440 px
64 GB
Qualco

Meer info

Samsung Galaxy Note Edge
3000 mAh
5.6 inch - 2560x1440 px
64 GB
Qualco

Meer info

Lees meer over:
Samsung

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties