Galaxy Note 7 moet in deze brandwerende doos worden teruggestuurd

Galaxy Note 7 moet in deze brandwerende doos worden teruggestuurd

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Note 7 krijgt eindelijk goede bescherming

Met de terugroepactie van de Samsung Galaxy Note 7 worden er veel devices verzonden wereldwijd. De heren van XDA hebben op kantoor een speciale box ontvangen van Samsung om het device in terug te sturen. Samsung wil geen enkel risico meer nemen en heeft voor een box gekozen die zo min mogelijk gevaar met zich meebrengt als een device toch ontploft of begint te roken.

Opvallend is ook dat er handschoenen zijn toegevoegd aan de inhoud van het pakket, om de Note 7 vast te pakken. Nu zijn het dunne handschoenen en zullen ze geen brandwonden voorkomen, maar het maakt de set wel compleet. Het is overigens niet helemaal duidelijk of dit alleen voor de reviewsamples van media is, dat deze boxen gebruikt worden, of dat het ook voor consumenten geldt.

In onderstaande video zien we hoe dit precies in zijn werk gaat. Er zitten in totaal drie dozen om heen en er staat expliciet gemeld dat er niet gevlogen mag worden met dergelijke boxen. De Note 7's die in deze speciale brandwerende dozen worden verzonden, zullen dus over land of zee terug moeten gaan.

Alternatieven Note 7

Met het definitief uit de handel halen van de Galaxy Note 7 zijn er veel mensen die op zoek moeten naar een nieuwe smartphone. Er zijn veel alternatieven, maar voor de echte Note-liefhebber is de keuze beperkt. Vooral als je op zoek bent naar een smartphone met stylus en genoeg mogelijkheden, is het aanbod niet bijzonder groot.

Om toch een idee te geven van welke devices er geschikt zouden zijn ter vervanging van de Note 7, hebben we een lijstje gemaakt. Hierin kun je vier devices vinden die eventueel kunnen dienen als vervanger voor jouw nooit ontvangen Note 7.

Was jij van plan de Note 7 te kopen? Heb je al een alternatief gevonden? Zo ja, welke?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk