Galaxy A8 screenprotector met ronde camera-uitsnijding in bovenhoek gevonden

Galaxy A8 screenprotector met ronde camera-uitsnijding in bovenhoek gevonden

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Infinity O

Samsung stelde recent tijdens zijn ontwikkelaarscongres de nieuwe schermtechnologie voor. We zagen schermen met bijzondere inkepingen bovenaan. Je had Infinity U, V, O en New Infinity, waarbij de letter de vorm van de notch aanduidt en New Infinity randloos is. Er is net een screenprotector opgedoken van de nieuwe Galaxy A8 die in het begin van volgend jaar wordt gelanceerd en die er erg herkenbaar uitziet.

Het scherm lijkt als twee druppels water op de Infinty O die Samsung onlangs liet zien tijdens zijn presentatie. Het scherm heeft een ronde inkeping waar alleen de selfiecamera werd uitgesneden, in plaats van een volledige notch. De inkeping werd ook niet symmetrisch geplaatst zoals bij de kleine notch uit bijvoorbeeld de OnePlus 6T of de Essential Phone PH-1. De notch komt daarentegen helemaal in de linker bovenhoek. Tenminste als we onderstaande foto mogen geloven die werd verspreid van een screenprotector voor de nieuwe Galaxy A8.

Galaxuy A8 lek

Samsung-telefoons met notch

Recent verspreidde Samsung ook al een teaser waarbij duidelijk gemaakt werd dat we voor de nieuwe A8 een notch mogen verwachten in de bovenhoek van de telefoon. De voorganger van deze telefoon had een fijne schermrand, net zoals alle andere Samsung-toestellen. Het lijkt dus erg plausibel dat we volgend jaar Samsung-telefoons met een kleine notch mogen verwachten voor de midrange.

Samsung notch

De nieuwe schermtypes van Samsung

Bij de onthulling van de nieuwe schermen ging iedereen ervan uit dat de high-end telefoons van Samsung een randloze New Infinity-display zouden krijgen, waaronder de Galaxy S10. Onlangs raakte bekend uit geruchten dat de Galaxy S10 waarschijnlijk geen randloos scherm zal krijgen. Het was namelijk de bedoeling dat Samsung de selfiecamera onder het scherm zou bouwen, maar de technologie zou nog niet klaar zijn hiervoor.

Galaxy S10 gerucht

Volgens Ice Universe levert een camera onder het scherm voorlopig nog wazige beelden op

Via: Sammobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk