FreedomPop biedt binnenkort gratis abonnementen aan in Nederland

FreedomPop biedt binnenkort gratis abonnementen aan in Nederland

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Freemium

Virtuele provider FreedomPop is al tijden actief in Amerika en biedt hier een gratis bundel aan met daarin 200 belminuten, 500 SMS en 500MB aan dataverkeer. De provider heeft vandaag bekend gemaakt ook de Nederlandse markt te betreden, maar met welk aanbod is vooralsnog niet bekend. Het netwerk van KPN zal gebruikt worden in zowel Nederland als België en ook het freemium-model zal hier geïntroduceerd worden. Extra diensten of uitbreiding van de bundels kan aangekocht worden via de app. Ook worden er advertenties getoond aan de gratis klanten. Het doel is om met de betalende klanten en advertentie-inkomsten uiteindelijk kostendekkend en dus winstgevend te opereren in een land.

Europa

Op dit moment wordt het team in voor België en Nederland geformeerd, maar wanneer de exacte startdatum is, werd niet duidelijk. Uiteindelijk wel FreedomPop in heel Europa actief worden en richt zich nu naast Nederland en België ook op Oostenrijk, Engeland en Spanje.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk