Foto's en specificaties Samsung Galaxy J5 en J7 duiken op

Foto's en specificaties Samsung Galaxy J5 en J7 duiken op

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung J-lijn

Samsung brengt in verschillende prijsklassen smartphones uit en alle lijnen bevatten een letter. Zo kennen we de Galaxy A-serie, maar ook de S- en J-serie. Van die J-serie is slechts één toestel op de markt, de Galaxy J1, maar binnenkort komen daar twee toestellen bij. Van deze vermeende Galaxy J5 en J8 zijn nu enkele foto's en specificaties verschenen.

Lees ook: Samsung presenteert goedkope Galaxy J1

Beide toestellen verschenen bij de TENAA, een Chinese keuringsinstantie en zijn ook op beeld vastgelegd. De J5 bevat een 5 inch display en wordt aangedreven door een Snapdragon 410-chipset. Er zijn 1,5GB RAM en 8GB intern opslaggeheugen aanwezig en een microSD-kaartslot is ook aanwezig. De accu heeft een capaciteit van 2600mAh, het toestel weegt 149 gram en heeft een dikte van 8,5mm.

De Galaxy J7 wordt een 5,5 inch smartphone die wordt aangedreven door een Marvel-processor, geklokt op 1,4GHz. Ook in dit toestel is 1,5GB werkgeheugen aanwezig, maar het opslaggeheugen bedraagt 16GB. Het toestel bevat een 5 megapixel frontcam en op de achterkant vinden we een 13 megapixel-variant. Het toestel is 7,9mm dik, bevat een accu van 3000mAh en weegt 170 gram. Beide smartphones zullen uitgeleverd worden met Android 5.0.2, maar wanneer Samsung de toestellen officieel zal gaan onthullen is nog even de vraag.

Bron: Blog of Mobile 1 & 2 via SamMobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk