Foto's Sony Xperia Z2 verschijnen online

Foto's Sony Xperia Z2 verschijnen online

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Er zijn enkele foto's online verschenen van de Sony Xperia Z2, oftewel de Sirius, terwijl deze naast de Sony Xperia Z1 en Z lijkt te liggen. De Z2 lijkt weer een stukje groter te zijn dan zijn voorgangers, maar krijgt volgens de geruchten dan ook een iets groter scherm.

Sony Xperia Z2

De schermgrootte van de Z2 zou 5,2 inch bedragen en de schermresolutie wordt 2560 x 1440 pixels, aldus de geruchten. De gebruikte chipset is de AB-versie van de Snapdragon 800, die nog iets hoger geklokt is en er zou 3GB werkgeheugen aanwezig zijn. De camera-resolutie zou dezelfde zijn als die van de Xperia Z1 en Z1 Compact, namelijk 20,7 megapixels en het toestel zou dunner worden dan de huidige Z1. Het toestel draait out-of-the-box op Android 4.4.2 waar we van de week al een filmpje van online zagen komen.

Nieuwe foto's

Op de foto's zien we de Z2 in de kleur zwart en wit, waaruit op te maken is, dat het gebruik van deze kleuren hetzelfde zal zijn als bij de Sony Xperia Z, Z1 en Z1 Compact. Zo zien we bij het witte model, namelijk nog steeds een zwarte voorkant, maar wel weer witte zijkanten. Uit de foto waar de vermeende Sirius naast de Z1 en Z ligt zien we dat het toestel weer iets groter is. Ook is er te zien dat de hoeken wat afgeronder zijn dan bij de twee voorgangers, wat ook bij een vorige fotoreeks al het geval was. Ook zou de achterkant van de Z2 op de foto zijn gezet en te koop zijn bij een Japanse dealer voor onderdelen van mobiele telefoons.

Sony Xperia Z1 / Sirius in wit en zwart

Sony Xperia Z2 / Sirius naast Xperia Z en Xperia Z1?

Beschikbaarheid

We gaan de Sony Xperia Z2, oftewel de Sirius zeer waarschijnlijk zien op het aankomende Mobile World Congress in Barcelona.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk