Foto's OnePlus 2 verschijnen online via Chinese keuringsinstantie

Foto's OnePlus 2 verschijnen online via Chinese keuringsinstantie

OnePlus 2

De OnePlus 2 is gecertificeerd door de Chinese keuringsinstantie TENAA en die instantie maakt ook altijd foto's van de apparatuur die ze voorzien van een certificaat. Zodoende zijn er echte foto's van het toestel te zien en die tonen enkele design-elementen die we nog niet eerder zagen op vermeende renders, schetsen of eerder verschenen foto's van het toestel. Zo is er duidelijk te zien dat er aan de voorkant, onder het scherm, een 'knop' aanwezig is, wat met grote waarschijnlijkheid de vingerafdrukscanner is. Eerder werd er gedacht dat deze aan de achterkant van het toestel aanwezig zou zijn, onder andere door het verschijnen van hoesjes met een grote opening aan de achterkant.

Via Weibo verschenen er echter al eerder twee foto's van screenprotectors van het toestel, waarop dezelfde uitsparing voor de 'knop' aan de voorkant te zien is. Ook liet Pete Lau, mede-oprichter van OnePlus, eerder al weten 'dat een vingerafdrukscanner aan de achterkant, niet de beste plek was'. De vorm van het toestel komt grotendeels overeen met de eerste OnePlus One en de achterkant lijkt ook een Sandstone-cover te bevatten. Wel is de lay-out van de camera-sensor, dubbele flitser en een onbekende sensor (misschien Laser Auto Focus) anders. Zo is de camera-module niet helemaal bovenaan het toestel te vinden en is de flitser-unit boven de camera te vinden in plaats van eronder zoals bij de One.

Beschikbaarheid

Op 27 juli 19.00 lokale tijd (28 juli 04.00 's nachts in Nederland) zal OnePlus het toestel gaan presenteren. Hiervoor wordt één dezer dagen een speciale app uitgegeven, waarmee je de presentatie in virtual reality kunt bekijken via de speciaal uitgegeven OnePlus Cardboard of een andere Cardboard-achtige bril.

Bron: TENAA via PhoneArena

OnePlus 2
3300 mAh
5.5 inch - 1920x1080 px
16/64 GB
Snapdragon 810

Meer info

OnePlus 2
3300 mAh
5.5 inch - 1920x1080 px
16/64 GB
Snapdragon 810

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties