Nieuwe foto's onaangekondigde LG G3 duiken op

Nieuwe foto's onaangekondigde LG G3 duiken op

LG G3

De LG G3 wordt waarschijnlijk het eerste toestel dat officieel in Nederland te koop zal zijn met een WQHD-scherm met een resolutie van 2560x1440 pixels. Er wordt gesproken over de aanwezigheid van een Qualcomm-chipset, waarschijnlijk de Snapdragon 801. Er zouden twee varianten van het toestel op de markt worden gebracht. Eén versie krijgt 2GB werkgeheugen mee en 16GB intern geheugen, de tweede variant krijgt 3GB RAM-geheugen mee en 32GB opslag. Beide toestellen krijgen ook een microSD-kaartslot om het interne geheugen uit te breiden. De resolutie van de camera op de achterkant zou 13 megapixels bedragen. Op de achterkant zijn de powerbutton en de volumeknoppen weer te vinden, wat LG introduceerde bij de huidige LG G2.

Foto's

Eerder verschenen er al een foto van een gedeelte van de achterkant van het toestel en van een witte plastic cover. Nu zijn er echter ook twee foto's online verschenen waarop het toestel volledig te zien is, zowel van de voor- als van de achterkant. De achterkant van het witte toestel lijkt weer te bestaan uit plastic met een glanzende afwerking, iets dat we kennen van de LG G2. Het lijkt wel heel erg veel op de foto van de eerder uitgelekte cover, maar op deze foto lijkt er dan weer geen hoesje om het toestel heen te zitten, dus of LG weer kiest voor plastic blijft nog even de vraag.

LG G3
Ook zien we uiteraard de knoppen, de camera, een dubbele flitser en een speakeropening. Aan de linkerkant van de camera is ook nog een sensor te zien, maar wat voor sensor dat is, is nog onbekend. In de onderkant van het toestel vinden we de microUSB- en de hoofdtelefoonaansluiting en de voorkant laat weer hele smalle schermranden zien, ook iets dat we kennen van de LG G2.

Beschikbaarheid

Op 27 mei wordt het toestel officieel gepresenteerd en natuurlijk zijn wij van de partij. Wat denk jij van deze foto's, fake of the real deal?

Update 14.30

De foto die vorige week verscheen was bewerkt met een filter waardoor er niet heel veel duidelijk was. De originele foto is nu door GSMArena online gezet en laat weer een andere soort finish zien van de achterkant van het toestel, dan de foto's hierboven. Ook zien we op het blaadje waarop de telefoon ligt duidelijk het de woorden '3K mAH' en 'removable' staan, wat kan wijzen op een verwijderbare batterij met een capaciteit van 3000mAh, afwachten dus maar.

LG G3

LG G3
3000 mAh
5.5 inch - 1440 x 2560 px
16/32 GB
Qualco

Meer info

LG G3
3000 mAh
5.5 inch - 1440 x 2560 px
16/32 GB
Qualco

Meer info

Lees meer over:
LG

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties