Foto's en specificaties van de Moto C opgedoken

Foto's en specificaties van de Moto C opgedoken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Moto C

Eerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat Lenovo dit jaar nog met een toestel zou komen die onder de E-serie gepositioneerd zal worden, maar als we onderstaande afbeelding mogen geloven, is er een Moto C op komst.

De foto is afkomstig van het Chinese Weibo en toont de vermoedelijke Moto C in diverse kleuren. Onderaan zijn drie capacitieve knoppen te vinden, een speaker op de achterzijde evenals een ietwat uitstekende camera met flitser. Daarnaast ziet de software, zoals we gewend zijn van Moto-toestellen, er bijna als standaard Android uit.

De Moto C zou verder uitgerust worden met een 64-bits-processor, de MediaTek 6737-SoC, 1GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen. Het scherm zou een diagonaal hebben van 5 inch en een F2VGA-resolutie van 854 bij 480 pixels. De accucapaciteit zou 2300 mAh bedragen. De camera's hebben een 5 megapixel- en een 2 megapixelsensor en de software is gebaseerd op Android 7.0.

Geen hoogvlieger dus. Daarbij verwachten we niet veel goeds van 1GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen. Daar staat tegenover dat de adviesprijs ergens tussen omgerekend 50 en 75 euro zal gaan liggen.

Moto C beschikbaarheid

De aankondiging van de Moto E4 en E4 Plus wordt in de komende weken verwacht. De Moto C zou dan ook worden gelanceerd. Het is niet bekend of de Moto C Europa ook zal aandoen. Gezien de specificaties en de mogelijk prijs, zou het goed kunnen dat de Moto C alleen voor opkomende markten bestemd is.

Via: Android Headlines

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk