Foto's krachtige clamshell-smartphone Samsung verschijnen online

Foto's krachtige clamshell-smartphone Samsung verschijnen online

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung SM-W2016

Eind oktober verscheen er informatie over een Samsung-smartphone, uitgerust met een klein scherm en krachtige hardware. Geruchten over een S6 mini of clamshell-telefoon deden gelijk de ronde en nu is zo'n 'opklaptelefoon' opgenomen in de systemen van de Chinese keuringsinstantie TENAA.

Het toestel bevat geen 4,6 inch scherm, waarover eerder werd gesproken, maar de schermdiagonaal is 3,9 inch. Daarnaast zijn er dus twee schermen aanwezig, beide met deze diagonaal en een resolutie van 1280x768 pixels. Voor de rest zien we 3GB werkgeheugen, 64GB opslaggeheugen en een Exynos 7420-chipset met acht rekenkernen. Foto's kun je schieten met een 5 megapixel-frontcam of de camera van 16 megapixels op de achterkant van het toestel. Het toestel weegt 204 gram, meet 120,4 x 61 x 15,1mm, bevat een fysiek toetsenbord (T9) en lijkt qua uiterlijk op de Galaxy S6-reeks, door het gebruik van metaal en glas.

Wanneer het toestel daadwerkelijk op de markt komt en op welke markten dit zal zijn is nog onbekend, maar er zijn ongetwijfeld mensen die wachten op zo'n clamshell-smartphone met high-end specificaties. Als je meer bent van een candybar-design, maar wel een kleine en krachtige smartphone zoekt, dan is de Xperia Z5 Compact, of één van zijn voorgangers, misschien wat voor je.

Bron: TENAA via SamMobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk