Foto's LG G3 opgedoken, nog steeds knoppen aan achterzijde

Foto's LG G3 opgedoken, nog steeds knoppen aan achterzijde

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Er zijn foto's opgedoken van de LG G3, waarop het nieuwe vlaggenschip te zien zou zijn. Ook is er een cover naar buiten gekomen, die het één en ander kan verraden over de LG G3.

LG G3

Na een zeer succesvolle LG G2, is een LG G3 een meer dan logische stap. Hier is het vooral belangrijk vast te houden aan de goede eigenschappen van zijn voorganger, zoals bijvoorbeeld de accuduur, de camera maar ook zeker de power- en volume-knoppen aan de achterzijde. Op onderstaande gelekte foto zien we inderdaad weer de knoppen aan de achterzijde, iets stijlvoller dan voorheen. Ernaast ligt een papier met daarop geschreven informatie die deels verhuld wordt door het toestel, maar ook door het bewerken van de foto. Hier lezen we onder andere op dat er een 16GB en 32GB zou moeten komen, maar ook valt er te lezen 2GB en 3GB, hetgeen waarschijnlijk het geheugen betreft. Of er twee versies komen, is vooralsnog niet bekend.

Verdere specificaties van de LG G3 kwamen al eerder naar buiten via een provider, LG heeft deze echter nog niet bevestigd. Ook de LG G3 mini hebben we al voorbij zien komen in het geruchtencircuit.

Beschikbaarheid

Wanneer de LG G3 beschikbaar zal komen voor het grote publiek is vooralsnog bekend. De laatste geruchten duiden op eind Q2 of begin Q3 van dit jaar. Tot die tijd zullen we nog veel geruchten en gelekte afbeeldingen gaan zien.

Via GSMArena

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk