Foto's HTC One E9 verschijnen, plastic smartphone met high-end specs?

Foto's HTC One E9 verschijnen, plastic smartphone met high-end specs?
We hebben naast veel geruchten over de HTC One M9 ook geruchten gezien over de HTC One M9 Plus, een grotere variant van het nieuwe vlaggenschip. Er lijkt nu ook een plastic variant op te zijn gedoken in de vorm van de HTC One E9 (Plus), een 5,5 inch-smartphone met Quad HD-resolutie.

HTC One E9 

Afgelopen week presenteerde HTC de HTC One M9 tijdens een persconferentie in Barcelona. Dat toestel wordt het vlaggenschip van 2015 voor de Taiwanese fabrikant. Het toestel heeft onder meer een 5 inch-scherm aan boord met een full HD-resolutie, naast een snelle Qualcomm Snapdragon 810-chipset.

We zagen ook al verschillende keren geruchten over de HTC One M9 Ace of Plus, maar dit toestel is (nog) niet aangekondigd. Een Roemeense website heeft in ieder geval foto's weten te bemachtigen van wat de HTC One E9 (Plus) zou zijn. Dit toestel zou een 5,5 inch-scherm krijgen met een Quad HD-resolutie (2560x1440). De One E9 (Plus) zou geen Qualcomm-chipset aan boord hebben, maar een octa-core MediaTek-chipset. 

Foto's van vermoedelijk de HTC One E9 (Plus)

De achterkant van het toestel doet ons denken aan de HTC One X, de voorloper van de HTC One M7. Het is vooralsnog even afwachten wat HTC daadwerkelijk van plan is. Een grotere versie van de HTC One M9 in de vorm van de HTC One M9 Plus zal, áls het toestel al wordt uitgebracht, vermoedelijk pas in de tweede helft van het jaar komen. 

Beschikbaarheid

Volgens Upleaks, die met andere lekken rondom de HTC One M9 ook goed zat, wordt de HTC One E9 mogelijk al eind maart aangekondigd in China. Of het toestel ook buiten dat land beschikbaar zal worden, is nog onbekend. De voorganger van het toestel, de One E8, werd niet breed buiten China uitgebracht. 

Bron: PhoneArena en Upleaks

Lees meer over:
HTC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties