Foto gemaakt met LG G3 duikt op

Foto gemaakt met LG G3 duikt op

LG

Het bleek tijdens ons bezoek aan de stand van LG dat dit bedrijf niet alles liet zien in Barcelona. De twee "pronkstukken' waren natuurlijk de LG G2 Pro en de LG G2 Mini maar in de gesprekken werd al snel duidelijk dat het hier niet bij zou blijven.

Wij waren enigszins kritisch ten opzichte van de LG G2 Mini, wij vinden dat een toestel met dergelijke specificaties de G-serie geen goed doet. Het verweer van LG is dat de LG G2 mini tegen een zeer acceptabele prijs in de winkels zal liggen, welke prijs dat is weten we helaas nog niet. Het tweede punt is dat men tussen de regels door liet weten dat er binnenkort nog een vlaggenschip aan zit te komen.

LG G3

Dat nieuwe toestel zal dan de LG G3 moeten worden. Eerder schreven we al dat de LG G3 eventueel een vingerafdrukscanner zal hebben. Daarnaast kwam het bericht dat de LG G3 op 17 mei aangekondigd zal worden, dus dan hebben we nog even.

Op de website Ortud.com is een foto gelekt die gemaakt zou zijn met de camera van de LG G3. Geek, de gebruiker die de post gemaakt heeft, beweert dat de onderstaande foto gemaakt is door een vriend die de LG G3 aan het testen is voor een operator. De LG G3 zou dezelfde camera set-up krijgen als de LG G2 Pro maar met de beeldstabilisatietechniek en 13 megapixels, net als de G2.

G3 foto

De foto is inderdaad van goede kwaliteit en voorzien van zeer scherpe details die zich vooral bij de neus van de kat openbaren. Maar of dit nu echt een foto is die genomen is met de LG G3 is zo moeilijk te bepalen. De gebruiker die de foto op de website heeft gezet is nog niet erg ervaren met zijn 14 posts tot nu toe.

De data achter deze 4160 x 2342 grote foto geven het model LG-D972, een nummer wat we nog niet aan een modelnaam kunnen verbinden. Het modelnummer van de LG G2 is LG D802. Dus of deze foto "the real deal"is of wederom een fake zullen we moeten afwachten.

Lees meer over:
LG

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer