Flitsmeister Pro introduceert navigeren naar afspraken en contacten

Flitsmeister Pro introduceert navigeren naar afspraken en contacten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Er staat een update voor de Flitsmeister-app klaar en die komt met allerlei nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen Flitsmeister Pro-klanten nu navigeren naar een contactpersoon of agenda-item.

Nieuw in Flitsmeister 10.20

In Flitsmeister versie 10.20 zitten veel kleine verbeteringen voor functies in de app, waaronder PRO en ritregistratie. Allereerst hebben een aantal elementen in de app, waaronder pop-ups, een designverbetering gekregen. Ook laden plaatjes in de app nu sneller. Bij het mobiel parkeren in de app kun je een nieuwe prestatie ontgrendelen en dat is 'Parkeermeister'. Je ziet al je prestaties terug in het menu bij Prestaties.

Gerelateerde artikelen

Flitsmeister Pro-klanten krijgen ook nieuwe mogelijkheden. Navigeren naar agenda-items en contacten is vanaf nu onderdeel van dit abonnement. Zoek je naar een bestemming, dan zul je daar ook je contactpersonen en agenda-afspraken te zien krijgen. Handig. Flitsmeister Pro kost 1,99 euro per maand en je kan het abonnement zeven dagen gratis uitproberen.

Flitsmeister Pro introduceert navigeren naar afspraken en contacten

In de update worden ook voorbereidingen getroffen voor een nieuwe betaalmethode in de app. Daarover zal Flitsmeister op een later moment meer over bekend maken. Wat vind jij van Flitsmeister? Heb je een abonnement op de app? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Flitsmeister-app? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

Flitsmeister

Flitsmeister

Flitsmeister is een applicatie die helemaal rondom flitspalen en snelheidscontroles gebouwd is. Zo is in een oogopslag te zien welke flitsers er bij jou in de buurt ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk