Refurbished aanbieder Swoop overgenomen door Fixers

Refurbished aanbieder Swoop overgenomen door Fixers

Fixers neemt Swoop over

Fixers is een van de vele bedrijven die de reparatiemarkt van smartphones bedient. Wanneer je gebruik maakt van de diensten van Fixers komt het bedrijf je kapotte smartphone halen op de locatie waar je je op dat moment bevindt.

Een branchegenoot van Fixers is Swoop en dat bedrijf heeft enige tijd geleden faillissement aangevraagd. Niet omdat het bedrijf geen klanten had maar omdat het bedrijf niet de middelen had om verder te groeien. Fixers zal een deel van Swoop overnemen waarmee een aantal van de specialisten zijn baan kan behouden en en Fixers het aantal winkels kan uitbreiden.

Fixers

Voor de overname repareerde Fixers alleen producten van Apple maar door de overname krijgt het per direct ook de beschikking over het assortiment van Samsung. Daarnaast zal het ook per direct refurbised toestellen gaan verkopen via de overgenomen winkels van Swoop. De merknaam neemt het bedrijf niet over het wil namelijk de eigen naam verder gaan uitbouwen. Men ziet nog veel kansen in de refurbished en de reparatiemarkt want mensen doen momenteel veel langer met een smartphone want grote ontwikkelingen blijven uit. Daardoor zijn tweedehands toestellen van vooral het merk Apple erg in trek.

Lees meer over:
Algemeen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties