'Fitbit Versa 4, Sense 2 en Inspire 3 te zien op afbeeldingen'

'Fitbit Versa 4, Sense 2 en Inspire 3 te zien op afbeeldingen'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Er zijn beelden opgedoken van de Fitbit Versa 4, Sense 2 en de Inspire 3. De beelden laten het gehele design van de aankomende smartwatches en smartbands zien. Wat zien we allemaal?

Fitbit

Fitbit is een Amerikaans bedrijf dat smartwatches en fitness- of activiteitstrackers produceert. Het doel van Fitbit is om onder andere producten te produceren waarmee mensen actiever kunnen worden én gezonder kunnen leven. Naast het maken van slimme horloges, heeft het bedrijf ook een eigen app. Hierin kun je alle gegevens die je Fitibit-smartwatch registreert terugvinden. Denk hierbij aan extra informatie over je aantal gezette stappen, je verbrande calorieën, je hartslag en andere gezondheidsinformatie. Fitbit is in 2021 officieel overgenomen door Google.

Het bedrijf komt verder regelmatig met nieuwe producten, en als we de geruchten mogen geloven komen hier nu drie nieuwe smartwatches en activiteitstrackers bij. De beelden zijn afkomstig van de bekende 'leaker' OnLeaks in samenwerking met 9to5Google. We sommen de nieuwe horloges hieronder even voor je op.

Fitbit

Fitbit

Fitbit is bedrijf dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van devices waarmee mensen gezonder kunnen gaan leven en actiever kunnen worden. Door middel van h ..

Fitbit Inspire 3

We beginnen met de Fitbit Inspire 3. Deze fitnesstracker krijgt een grote update ten opzichte van zijn voorganger(s), de Fitbit Inspire 3 moet namelijk de beschikking krijgen over een kleurendisplay. De voorgangers hadden nog een zwart-wit scherm. Als voordeel heeft dit dat het er mooier uitziet en de algehele gebruikerservaring beter zal maken. Het zal er echter waarschijnlijk ook voor zorgen dat de accuduur minder lang zal zijn dan bij zijn voorganger(s). De Fitbit Inspire 3 zal naar alle waarschijnlijkheid in de kleuren oranje, roze en zwart verschijnen.

'Fitbit Versa 4, Sense 2 en Inspire 3 te zien op afbeeldingen'

Fitbit Sense 2

De Fitbit Sense 2 is een kleine update ten opzichte van de oorspronkelijke Sense. De Sense 2 krijgt wel een nieuwe fysieke knop en de microfoons worden op een andere plek geplaatst, voor de rest lijkt de smartwatch echter veel op zijn voorganger. De Fitbit Sense 2 zal moeten verschijnen in de kleuren 'Graphite', 'Platinum' en 'Gold'. Het horloge krijgt overigens een ECG-sensor. Dit is een elektrische hartslagsensor die je hartslag door middel van elektrische golven weet te meten.

'Fitbit Versa 4, Sense 2 en Inspire 3 te zien op afbeeldingen'

Fitbit Versa 4

Ook de Fitbit Versa 4 heeft qua uiterlijk veel gemeen met zijn voorganger, de Fitbit Versa 3. Dit horloge komt al uit 2019, onze review over dit horloge kun je hier vinden. De Versa 4 zal echter geen ECG-sensor krijgen, de smartwatch krijgt waarschijnlijk wel de beschikking over een GPS-sensor. Het horloge komt volgens de renders in twee kleuren op de markt, dit worden 'Rose' en 'Graphite'.

Gerelateerde artikelen

Beschikbaarheid

De voorgangers van de hierboven genoemde smartwatches werden in augustus gepresenteerd. De kans is dan ook groot dat we de nieuwe horloges van Fitbit deze maand nog officieel kunnen verwachten. De prijzen van de horloges is nog niet bekend.

Hoe vind jij de nieuwe horloges van Fitbit eruit zien? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Fitbit Sense 2 kopen
Fitbit Sense 2 kopen
Fitbit Sense 2 kopen

Fitbit Sense 2 kopen

Fitbit Sense 2 is de meest geavanceerde smartwatch voor gezondheid en fitness met nieuwe continue EDA-sensor voor stressdetectie. De Fitbit Sense 2 zet gezondheid en fitness in het absolute middelpunt. Met een dunner en lichter design zit het horloge nog comfortabeler om je pols. Ook is de fysieke knop terug, op een nieuwe, hogere locatie zodat je er tijdens je workout gemakkelijk bij kunt. Met een batterijduur van meer dan zes dagen en snel opladen kan de Sense 2 jouw drukke levensstijl zeker bijbenen.

299,95 euro

Winkelen op:

Fitbit Versa 4 kopen
Fitbit Versa 4 kopen
Fitbit Versa 4 kopen

Fitbit Versa 4 kopen

Fitbit Versa 4 is de smartwatch voor fitness met 40 sportmodi, ingebouwde GPS, Google Maps en Google Wallet. De Fitbit Versa 4 zet gezondheid en fitness in het absolute middelpunt. Met een dunner en lichter design zit het horloge nog comfortabeler om je pols. Ook is de fysieke knop terug, op een nieuwe, hogere locatie zodat je er tijdens je workout gemakkelijk bij kunt. Met een batterijduur van meer dan zes dagen en snel opladen kan de Versa 4 jouw drukke levensstijl zeker bijbenen.

229,95 euro

Winkelen op:

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk