Fitbit Sense 2 en Versa 4 krijgen update om scherm te dimmen met je hand

Fitbit Sense 2 en Versa 4 krijgen update om scherm te dimmen met je hand

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Goed nieuws voor bioscoopgangers: je kunt door een nieuwe update voor Fitbit Sense 2 en Fitbit Versa 4 het oplichtende scherm met één handbeweging uitdoen. Je hoeft je handpalm er maar op te doen en het scherm gaat weer uit. Handig als je je arm beweegt maar je niet de hele bioscooprij wil verlichten.

Update voor Fitbit Sense 2

Het is de eerste update voor beide wearables. De update maakt het zowel mogelijk om je scherm te bedekken om hem uit te doen en om telefoontjes aan te nemen op je pols. Daarnaast wordt Google Wallet uitgerold als betaaloptie op je toestel, al is het nu nog onduidelijk of dat ook in Nederland geldt. Het kunnen bedekken van het scherm is erg handig, want eerder kon je het scherm alleen uit krijgen door een kortere scherm-timeout in te stellen (waarbij hij is dus maar eventjes oplicht en dan alweer gauw zwart wordt) of het scherm laten uitgaan wanneer je je pols naar beneden doet.

Gerelateerde artikelen

In ieder geval kun je wel telefoneren met je pols, alsof je een geheim agent bent. Er zitten een speaker en een microfoon in beide wearables, waardoor jouw stemgeluid over wordt gebracht bij de ander en het stemgeluid van ander via de speaker hoorbaar is voor jou. Een welkome toevoeging aan de gadgets, want eerdere varianten hebben dit al langer. Het was echter bij de lancering nog niet mogelijk om deze opties beschikbaar te maken.

  • Leuk design
  • Veel draagcomfort
  • Geen optie tot muziek luisteren
  • Geen apps van derden
Bekijk meer specificaties

Scherm dimmen

Daarnaast komt de nieuwe update uiteraard met de nodige bugfixes. Beide gadgets zijn nu op verschillende plekken in de aanbieding in verband met Black Friday. Hoewel de vrijdag al voorbij is, zijn er veel aanbiedingen die nog het hele weekend gelden (en in sommige gevallen zelfs de hele maand). Wij zijn wel te spreken over Sense 2, zolang je het vooral ziet als een fitnesstracker en niet zozeer als een smartwatch. Hij is erg comfortabel: “Het uiterlijk van Fitbit Sense 2 is heel prima, omdat hij met zijn horlogekast van 40,55 millimeter zowel op een dunne pols als een dikkere pols goed past. Hij is niet zo enorm dik als bijvoorbeeld de nieuwe Samsung-smartwatch en zijn afgeronde vierkante vorm ligt lekker op de pols.”

Nu dus nog lekkerder, wetende dat je een ongemakkelijk aanspringend scherm makkelijk op zwart kunt krijgen.

Zou jij snel een telefoongesprek voeren via je wearable? Laat het nu achter in de reacties bij dit artikel.

Fitbit Sense 2 kopen
Fitbit Sense 2 kopen
Fitbit Sense 2 kopen

Fitbit Sense 2 kopen

Fitbit Sense 2 is de meest geavanceerde smartwatch voor gezondheid en fitness met nieuwe continue EDA-sensor voor stressdetectie. De Fitbit Sense 2 zet gezondheid en fitness in het absolute middelpunt. Met een dunner en lichter design zit het horloge nog comfortabeler om je pols. Ook is de fysieke knop terug, op een nieuwe, hogere locatie zodat je er tijdens je workout gemakkelijk bij kunt. Met een batterijduur van meer dan zes dagen en snel opladen kan de Sense 2 jouw drukke levensstijl zeker bijbenen.

299,95 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk