Facebook test permanente notificatie in Android-app

Facebook test permanente notificatie in Android-app

Permanente notificatie Facebook

Facebook test met een kleine groep gebruikers een nieuwe optie in de Facebook-app. Hiermee is er een permanente notificatie zichtbaar in het notificatiegebied waarmee onder andere de nieuwsfeed geopend kan worden, Messenger geopend wordt en meldingen te zien zijn. Daarnaast is er altijd een profielfoto zichtbaar. Deze optie is via de 'i' ook uit te zetten, dus het is geen verplichte optie. Voor de grootgebruikers van Facebook zou dit wellicht interessant kunnen zijn, zo is het mogelijk nog sneller te navigeren naar het juiste onderdeel van de app.

Afbeelding: TheNextWeb

Er loopt momenteel een kleinschalige test met deze functie voor een beperkt aantal gebruikers. De kans is dus vrij klein dat je deze tegenkomt. Wil jij ook meedoen met de bètatest van Facebook (geen garantie voor deze functie) dan kun je je aanmelden via onderstaande stappen.

Aanmelden voor bètatest

Wanneer jij ook graag de nieuwe versies van de Facebook-app voor Android wilt testen, kun je je gratis aanmelden. De eerste stap is je aan te melden bij de Google Group voor de bètatest. Dit doe je door op deze pagina op 'Lid worden van groep' te klikken zoals je hieronder kunt zien.

Facebook voor Android testen

Daarna ben je officieel uitgenodigd voor de bètatest. Om deze uitnodiging te accepteren, ga je naar deze pagina en klik je op 'Tester worden'. Vervolgens is het mogelijk de bètaversies van Facebook uit de Play Store te downloaden, net als elke andere Android-app-update bij de officiële Facebook-app voor Android.

Facebook bètatest tester worden

Lees meer over:
Sociaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties