[Exclusief] Honor lanceert eigen webshop in Nederland met ook smarthome

[Exclusief] Honor lanceert eigen webshop in Nederland met ook smarthome

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Update: Honor heeft zijn webshop voorgesteld waar de Honor Band 5 exclusief te verkrijgen is voor 29,99 euro.

Honor-webshop in Nederland

Honor, het dochtermerk van Huawei, zette vorig jaar opnieuw officieel voet aan wal. Het bedrijf sloot ook een samenwerking met Belsimpel, waardoor telefoons in grotere aantallen kunnen worden aangekocht. De afgelopen maanden zagen we dat telefoons als de Honor View 20 en de recente Honor 20-reeks officieel naar Nederland kwamen, en dus niet via grijze import vanuit andere landen werden geïmporteerd.

Het Chinese merk zal nu een stap verder zetten met de lancering van een eigen webshop in Nederland, dat leert Androidworld uit anonieme bron. De aankondiging van de webshop is nu alvast te zien op een pagina van de Nederlandse Hihonor-website, alleen zie je nog niet meer dan alleen de vermelding dat de shop binnenkort open gaat. De opening van de webshop zal voor morgen gepland zijn.

Honor Webshop beeld

Smarthome en accessoires

In de Nederlandse shop zal je niet alleen telefoons en wearables van het merk zelf vinden, maar je zal ook zogenaamde producten van partners vinden. Het gaat daarbij om onder andere smarthome-producten en accessoires - vermoedelijk veelal van Chinese bedrijven - die Honor eveneens via zijn webshop zal aanbieden.

Met de lancering van de winkel zal Honor in één keer ook het startschot geven van de verkoop van zijn Honor Band 5-fitnesstracker in Nederland. Dat apparaat moet de concurrentie aangaan met de Mi Band 4 van Xiaomi, en beide wearables hebben dan ook veel gelijkenissen. Het is nog niet bekend hoeveel de fitnesstracker bij ons zal kosten.

Productafbeeldingen van de Honor Band 5

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk