EverDock Go: autodock in plaats van koffie?

EverDock Go: autodock in plaats van koffie?

Hans Frings

door Hans Frings

Laatst geüpdatet

Everdock

EverDock was een project op Kickstarter waar een universele dock werd gecreëerd met de slogan 'The only dock you ever need'. Dit succesvolle project maakte het mogelijk om, voor elk toestel, dezelfde dock te gebruiken. Er zijn meer oplossingen, zoals bijvoorbeeld All-Dock, maar nog niet voor onderweg. Het vervolg op EverDock is de EverDock Go, een zelfde houder voor in de auto.

Bekerhouder?

De EverDock Go gebruikt als basis de bekerhouder. Nou moet ik er al eerlijk bij zeggen, mijn auto heeft geen bekerhouder! Maar goed, geen onoverkomelijk probleem. De houder is te gebruiken voor elke smartphone, en wissel je van telefoon, dan is de houder heel eenvoudig aan te passen aan je nieuwe toestel. De EverDock Go kan alle soorten aansluitingen hebben, een lightning kabel, 30 pins en micro USB.

Everdock Go

Montage van de EverDock Go in de bekerhouder was weliswaar een uitdaging, maar dit heeft de ontwerper opgelost met behulp van een kleine vergrendelschijf die geplaatst wordt op de bodem van je bekerhouder. Je kunt hem overigens ook op andere plaatsen monteren, mits je de vergrendelschijf kunt vastzetten, er is dus nog hoop voor me. Hij is verder in allerlei standen te monteren, afhankelijk van grootte en dikte van je smartphone. Ook een erg handige feature van de EverDock Go is de comptabiliteit met een stereo line-in- of aux-kabel, dus rechtstreeks luisteren naar je autoradio met een hoofdtelefoon.

En mijn koffie dan?

Mocht je nu denken, waar zet ik mijn kop koffie nu in dan? De EverDock Go is in een handomdraai weg te nemen, alleen de vergendelschijf blijft zitten, maar die zit je kop koffie en drinkflesje niet in de weg. Met het interieur van je auto is ook rekening gehouden, hij zal verkrijgbaar zijn in zilver en zwart.

Beschikbaarheid

Het project, dat via Kickstarter loopt, heeft als insteek de productie in juli te laten starten, om de EverDock Go ergens in september van dit jaar op de markt te brengen. Prijs is $ 35 voor de Early Birds, daarna $ 39 en steunen kan nog steeds op het moment van schrijven.

Dit artikel is geschreven door Hans Frings, eigenaar van GadgetsDaily.nl.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk