Even voorstellen: dit is Seb!

Even voorstellen: dit is Seb!

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

A love story

Sebastien - kortweg ‘Seb’ - gooide als twaalfjarige al zijn verzamelde spaarcentjes van onder meer verjaardagen en Kerstmis richting zijn eerste splinternieuwe smartphone. Je bent jong en je wil wat? Maar oh wat was dat geen al te best idee. Seb haalde een Samsung Omnia in huis, een telefoon die draaide op Windows Mobile 6.5. De voorganger van een besturingssysteem waar vandaag niet al te veel meer over wordt gepraat.

HTC Desire HD

De jonge Belg uit Herentals - een stad in de provincie Antwerpen – zag toch (echt wel heel) diep in die telefoon een enorm potentieel verborgen en twee jaar later haalde hij ‘the real deal’ binnen, een HTC Desire HD met Android 2.3 Gingerbread. Meteen was Seb (nogal figuurlijk) gebeten door de veelzijdigheid en de eindeloze mogelijkheden van Android. Gedreven door zijn onstopbare ‘gierigheid voor nieuws’ wilde hij niets liever dan zijn enorme goesting (om het met een oer-Vlaams woord te zeggen) voor schrijven combineren met Android en technologie.

Gear

Seb fladderde de afgelopen jaren tussen telefoons van Samsung, Huawei, LG en HTC, maar zijn dagelijkse telefoon is de Google Pixel. Een erg degelijk en veelzijdig no-nonsense toestel dat alvast op Android Pie draait. Al kon hij het niet laten om zijn telefoon tot in het extreme te customizen met Nova Launcher. Er wordt gefluisterd dat die man niet eens naamlabels onder zijn app-icoontjes plaatst. Absoluut barbaars toch?

Google Pixel Nova Launcher telefoon Seb

Verder schrijft hij al zijn artikels op een Lenovo Y700 (15) die geregeld weleens mishandeld wordt voor Overwatch of een ander spel waaraan Seb op dat moment hooked is. Hij zou op dit moment ook erg gefascineerd naar Chromebooks aan het kijken zijn, maar dat gerucht is nog niet confirmed (alle tips over Chromebooks zijn welkom in de reacties).

Meer weten?

Bij Seb ben je niet aan het juiste adres als je tips wil over hoe je van je verslaving van Oreo-koeken verlost geraakt. Voor alle andere zaken, wees meer dan welkom! Hij is geen ultieme sociale media-held, maar volg hem op Twitter waar je in een keer het meeste van hem te zien krijgt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk