Evan Blass: knoploze HTC Ocean is "real and alive"

Evan Blass: knoploze HTC Ocean is "real and alive"

HTC Ocean

Details over de HTC Ocean zijn er maar weinig, maar eind september zagen we een video verschijnen, waarop een onbekend HTC-toestel te zien was, dat compleet via de aanraakbare randen van het toestel kon worden bediend. Het filmpje begon met 'Introducing Ocean with Sense Touch', oftewel de naam van het toestel en die van de nieuwe techniek. Het toestel bevat een dubbele camera en we zagen ook dat er Google-diensten gebruikt worden, dat er apps gestart worden en dat bepaalde bewegingen in verschillende applicaties weer tot andere mogelijkheden konden leiden.

Slechts een dag na het verschijnen van het filmpje werden er via een bekende persoon drie namen van Ocean-toestellen genoemd, maar ook daar ontbraken de details. Zo zagen we de namen Ocean Master, Ocean Note en Ocean Smart verschijnen, waarbij het speculeren was wat de kenmerken zouden worden van deze devices. Gedacht kan worden aan een high-end device, een groot toestel met stylus en een instapmodel.

"Real and alive"

Nu heeft de beroepslekker Evan Blass naar buiten gebracht, waarin hij antwoord geeft op de vraag of de HTC Ocean geen concept is. Het simpele antwoord van Blass is te zien in onderstaande screenshot. Details over de Ocean-toestellen noemde hij niet en ook liet hij niks weten over de eerder genoemde 'Touch Sense'-software of een releasedatum. Vooralsnog is het dus wachten op meer informatie, maar als we daadwerkelijk nieuwe devices gaan zien, zal daar in de loop der tijd vast en zeker wel meer info over gaan verschijnen.

Bron: Twitter

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties