Er is nu een carbon-watchband beschikbaar voor Samsung Galaxy Watch 4 en 5

Er is nu een carbon-watchband beschikbaar voor Samsung Galaxy Watch 4 en 5

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy Watch is natuurlijk mooi van zichzelf, maar soms wil je een bandje dat net even beter bij je outfit past. Of dat heel sterk is. Er is nu een bandje gemaakt van carbon. Het merk PITAKA is ermee gekomen en het voordeel is dat het materiaal lekker licht is, waardoor je niet het gevoel hebt een maliënkolder om je pols te dragen.

Carbon-bandje

Carbon wordt niet vaak gebruikt in bandjes voor wearables, maar het is eigenlijk een goede keuze. Het corrodeert niet, het is zeer lichtgewicht en het heeft ook nog eens wortels in de auto-industrie en de Formule 1. PITAKA’s bandje maakt gebruik van 100 procent 1K carbon-vezel en het bandje weegt maar 30 gram, wat de helft is van een stalen bandje terwijl je niet hoeft in te leveren op stevigheid. De verschillende schakels passen glad in elkaar voor een comfortabel gevoel en het materiaal kan ook goed tegen water en zweet.

Er is nu een carbon-watchband beschikbaar voor Samsung Galaxy Watch 4 en 5

Plus, waar je in de winter in de ochtend met je tanden op elkaar je horloge omdoet met het koude staal, heb je daar met carbon geen last van: dat wordt niet zo koud. Bovendien is het bandje comfortabel genoeg om ook ‘s nachts te dragen, waardoor je je kunt afvragen of je hem wel moet afdoen. Immers kun je nu ook je slaapmetingen makkelijker doen ondanks dat je een bandje met schakels draagt.

  • Geeft compleet beeld van je gezondheid
  • Verbeterde slaapmonitoring met adviezen
  • Geen fysiek draairing
  • Accuduur kan beter
Bekijk meer specificaties

Samsung Galaxy Watch4

Het bandje heeft een magnetisch mechanisme om vast te klikken en er zit een veiligheidsslotje op om te zorgen dat hij niet makkelijk loslaat. Hij kan voor vrij brede polsen worden gebruikt: hij is geschikt voor polsen van maximaal 178 millimeter. Mensen met dunne polsen kunnen dankzij een tutorial zelf de lengte van het horlogebandje aanpassen.

Er is nu een carbon-watchband beschikbaar voor Samsung Galaxy Watch 4 en 5

Deze stevige band is geschikt voor Samsung Galaxy Watch4, Watch4 Classic, Watch5 en Watch5 Pro. Het is geen goedkoop bandje: je bent er ongeveer 90 euro aan kwijt en je koopt hem via PITAKA zelf of Amazon.

Gerelateerde artikelen

Wat vind jij van carbon als hoofdmateriaal van je horlogebandje? Laat het nu achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk