Eisa Awards: winnaars in de categorie Mobile

Eisa Awards: winnaars in de categorie Mobile

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

EISA staat voor European Imaging and Sound Association en deze prijs wordt al meer dan 30 jaar uitgereikt. De jury bestaat uit medewerkers van toonaangevende bladen in audio, home-theater, in-car audio, fotografie etc uit meer dan 20 landen. De EISA-Awards staan hoog aangeschreven omdat het een internationale award is.

EISA

Voor Nederland zijn de bladen FOCUS en Media Totaal vertegenwoordigd in jury van deze awards. Voor ons is de categorie Mobile het meest interessant en daar komen we een aantal bekenden tegen.

European Advanced SmartPhone 2013-2014: HTC One

De jury is onder de indruk van de aluminium behuizing van de HTC One en zijn mooie 4.7 inch-beeldscherm. Ook BlinkFeed krijgt een dikke pluim van de jury-leden.

HTC One

Wil je meer over de HTC One lezen kijk dan hier.

European Consumer Smartphone 2013-2014: Huawei Asend P6

Ook de Huawei Ascend P6 maakt indruk met zijn vooral dunne design. Het best bijzonder dat een relatieve nieuwkomer een dergelijke grote prijs wint. 

Huawei

Wil je meer over de Huawei Ascend P6 lezen kijk dan hier.

European Social Media Phone 2013-2014: Samsung Galaxy S4 mini

Sommige categorieën snappen we niet helemaal, maar desalniettemin heeft ook Samsung weer prijs in de wacht gesleept. De Samsung Galaxy S4 mini wint deze prijs vanwege het feit dat er zoveel "sociale functies" zijn ingebouwd zoals Group Play en S Health. Volgens ons heeft dat niets met social media te maken, maar toch leuk voor Samsung.

S4

Wil je meer over de Samsung Galaxy S4 mini lezen kijk dan hier.

European Tablet 2013-2014: Sony Xperia Tablet Z

Deze tablet is stof-en waterdicht, ontzettend dun en ziet er fraai uit. Ook de specificaties zijn prima, want ons betreft een terechte winnaar van deze categorie.

tablet Z

Wil je meer over de Sony Xperia Tablet Z lezen kijk dan hier.

Dit zijn de belangrijkste winnaars wat Androidworld betreft, maar er zijn veel meer categorieën en als je deze allemaal wilt bekijken dan kan dar op de EISA-website .

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk