'Eerste beelden OnePlus Nord CE 3 verschenen'

'Eerste beelden OnePlus Nord CE 3 verschenen'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De eerste beelden van de OnePlus Nord CE 3 zijn gelekt. Hierop zien we een toestel dat op een aantal punten aangepast is ten opzichte van zijn voorganger. Wat zien we nog meer?

OnePlus Nord-serie

De OnePlus Nord-serie ontstond in 2020 met de eerste OnePlus Nord. Dit toestel moest alle goede punten van OnePlus samenbrengen in een betaalbaardere midrange smartphone. De focus lag dus voornamelijk op snelheid, een schone Android-ervaring en snel opladen. De opvolgers van deze smartphone hadden de focus op dezelfde punten liggen. Al zien we wel dat de telefoons uit de Nord-serie, en de toestellen van OnePlus an sich, aan het veranderen zijn. Daarbij komen er steeds meer varianten van de Nord beschikbaar. Zo heb je nu onder andere de OnePlus Nord 2, Nord 2T, Nord CE 2 en de Nord CE 2 Lite. In de review van de Nord CE 2 zei ik er dan ook onder het volgende over:

OnePlus verliest steeds meer zijn eigen gezicht. De 'Oppoficatie' van de OnePlus-smartphones komt alsmaar dichterbij en je merkt bij dit toestel dat de ziel van OnePlus langzamerhand aan het verdwijnen is. Begrijp me verder niet verkeerd, de OnePlus Nord CE 2 is geen slecht toestel. Het brengt met het super snel laden en de fijne software-ervaring ook nog een aantal sterke OnePlus-punten. Het toestel is echter in niets onderscheidend en blinkt nergens meer echt in uit.

Gerelateerde artikelen

OnePlus Nord CE 3

Als opvolger van de Nord CE2 komt OnePlus naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar met de Nord CE 3. Van deze nieuwe OnePlus-smartphone zijn nu de eerste beelden gelekt. De bekende geruchtenverspreider OnLeaks heeft namelijk renders van de telefoon getoond. Op deze renders zien we dat OnePlus de Nord CE 3 een vernieuwd design gaat meegeven.

Renders OnePlus Nord CE 3. Beeld: OnLeaks en 91Mobiles.

We zien nu namelijk een hoekiger design met platte zijkanten en een selfiecamera in het midden. Op de achterkant zien we twee grote cameramodules. Het is nog niet precies bekend welke camerasensoren OnePlus zal gaan gebruiken. GSMArena spreek over een 108 MP hoofdcamera, een 2 MP macrocamera en een 2 MP dieptesensor. Dit is echter een gerucht en verder niet naar buiten gebracht door andere websites en/of bekende lekkers.

De verwachting is verder dat de Nord CE 3 op Android 13 zal draaien met hier overheen OxygenOS 13. Of het toestel ook de beschikking krijgt over het nieuwe updatebeleid dat OnePlus zojuist bekend heeft gemaakt, is nog niet duidelijk. Wat vind jij van de Nord CE 3 op basis van deze beelden? Laat het ons weten in de reacties.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over OnePlus? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk