Een Samsung Galaxy S5 die uit een vliegtuig valt? Geen probleem!

Een Samsung Galaxy S5 die uit een vliegtuig valt? Geen probleem!

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Gammele Galaxy S5? Echt niet

Samsung maakte met de Galaxy S5 hun laatste vlaggenschip met een plastic achterkant. Daarna kwam de overstap naar glas, met de S6 en alle high-end toestellen die volgden. Dit kwam de bouwkwaliteit ten goede, en de toestellen kwamen premium over. Toch heeft glas één nadeel, en dat is dat het breekbaar is.

Een plastic achterkant heeft hier geen last van, bewijst een Amerikaanse man die in een vliegtuig zat. Hij filmde een ander vliegtuig, en stak daarbij zijn arm uit het raam. Sinds de luchtstroom zo sterk is en er turbulentie aanwezig was, werd de telefoon uit zijn handen gegrist, en viel hij ongeveer 300 meter naar beneden.

Terwijl de telefoon naar beneden tuimelde, bleef hij gewoon doorfilmen. Wonder boven wonder landde de telefoon in een heg, waar toevallig net een man aan het werk was. Terwijl deze man nietsvermoedend lekker aan het snoeien is en daarna de blaadjes bij elkaar veegt, komt hij de telefoon tegen.

Hij roept z'n vrouw en zegt dat haar telefoon hier ligt. De vrouw kijkt even en zegt daarna: 'This ain't my phone...' Hier is ook de titel van het filmpje van afgeleid. De Galaxy S5 mankeert ondertussen niks, en filmt gewoon nog vrolijk door. Pas na een tijdje wordt het filmen gestopt.

De vrouw besluit de S5 verder te bestuderen en ziet allerlei foto's van vliegtuigen voorbij komen. Ze concludeert dat het toestel uit een vliegtuig moest zijn gevallen. De telefoon wordt later aan de rechtmatige eigenaar teruggeven, en het filmpje is op YouTube gezet. En wij hebben daarom een leuk verhaal...

Via: Reddit

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk