Download hier de 27 officiële Samsung Galaxy S23 wallpapers

Download hier de 27 officiële Samsung Galaxy S23 wallpapers

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung gaf op 1 februari het startschot voor de verkoop van zijn Galaxy S23-serie. Inmiddels kunnen we de officiële achtergronden alvast delen, zodat jouw smartphone meteen ook wat S23-vibes krijgt.

Samsung Galaxy S23

Je kon de afgelopen dagen op Androidworld alles lezen over de nieuwe S23-serie die Samsung deze week heeft aangekondigd. De redactie deelde zijn eerste indrukken en we maakten een vergelijking met de S22-serie. Dit keer is het de beurt aan de officiële achtergronden die XDA heeft verzameld.

Het gaat om 15 statische achtergronden voor de telefoons, 8 achtergronden voor de DeX-modus en 4 live-achtergronden. De DeX-achtergronden in deze bundel hebben een resolutie van 3.200 x 3.200 pixels en je kan ze eigenlijk net zo goed gebruiken voor je pc.

Dit zijn de wallpapers

De 15 statische achtergronden bestaan uit 11 exclusieve wallpapers voor de S23-serie, die een beetje doen denken aan een planeet die je vanop afstand in de ruimte bekijkt. Het design heeft een eerder mysterieus en duister kantje. Verder zijn er nog vier One UI 5-achtergronden die veel kleuren bevatten en geometrische vormen. Alle achtergronden voor DeX volgen het design van de exclusieve S23-achtergronden.

Je kan in de onderstaande galerij alvast een deel bekijken, maar gebruik de downloadlink onderaan het artikel om de achtergronden op je telefoon in te stellen.

Exclusieve S23-achtergronden

One UI 5-achtergronden

DeX-achtergronden

Download

Je kan het complete pakket van 27 achtergronden downloaden via onderstaande link. Recent schreven we ook over over een nieuwe achtergrond die Google deelde voor Pixel-fans. We zagen daarbij de Pixel 7 Pro met al zijn afzonderlijke onderdelen.

Wat denk jij van deze Samsung Galaxy S23-achtergronden? Ga jij ze instellen op je telefoon? Misschien heb je wel een DeX-achtergrond op je pc-monitor geplaats? Laat het ons weten in de reacties. Check ook ons overzicht van de beste achtergrondenapps.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S23-serie? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

Samsung Galaxy S23 Ultra kopen
Samsung Galaxy S23 Ultra kopen
Samsung Galaxy S23 Ultra kopen

Samsung Galaxy S23 Ultra kopen

De Samsung Galaxy S23 Ultra is het topmodel in de Galaxy S23-serie. Deze telefoon heeft vijf zeer uitgebreide camera's, een 6,8 inch QHD+ AMOLED-scherm, de snelle Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, een 5.000 mAh-accu en nog veel meer.

Vanaf 1399 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk