Dit zijn de nieuwe kleuren van Pixel Buds Pro

Dit zijn de nieuwe kleuren van Pixel Buds Pro

Laura Jenny

door Laura Jenny

Creme of blauw? Dat zijn de keuzes die je hebt als je van plan bent om nieuwe Pixel Buds Pro te kopen in een nieuwe kleur. De oordopjes worden hoogstwaarschijnlijk op 4 oktober onthuld tijdens de Pixel 8-aankondiging van Google. Bay Blue en Porcelain zijn de nieuwe kleuren van de oordopjes. Zo zien ze eruit.

Pixel Buds Pro

Vaak worden oordopjes ingezet om een leuke deal te maken als je een nieuwe telefoon koopt, maar ook is het gewoon mooi als je een telefoon in een bepaalde kleur hebt en daar bijpassende oordopjes bij kunt gebruiken. Pixel Buds Pro zijn er straks dus in het Sky Blue waarin Pixel 8 Pro uitkomt, en in de Porcelain-kleur waarin Pixel 8 verschijnt. Echter wordt het om onbekende reden dus niet Sky Blue genoemd, maar Bay Blue.

Op nieuwe afbeeldingen van TheTechOutlook is te zien hoe de oordopjes eruitzien en hoe de kleuren eruitzien: zelfs inclusief zeer professioneel uitziende ‘lifestyle’-beelden. Zo zie je niet alleen hoe ze eruitzien in die kleuren, maar ook als iemand ze in het oor draagt. Geen slechte look, toch?

google pixel buds pro bay blue 4 thetechoutlook scaled
google pixel buds pro

Prijs van de nieuwe Pixel Buds

De Pixel Buds Pro kosten waarschijnlijk hetzelfde als eerdere Buds Pro, namelijk 219 euro. Maar zeker weten doen we dat dus pas volgende week woensdag, wanneer de oordopjes door Google worden aangekondigd. Kies hier ook alvast welke kleur Pixel 8 je het mooist vindt.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk