Dit zijn de beste beelden van de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 tot nu toe

Dit zijn de beste beelden van de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 tot nu toe

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung gaat naar alle waarschijnlijkheid de Galaxy Z Fold 3 en de Z Flip 3 pas in augustus aankondigen, maar nu al duiken er hele duidelijke persafbeeldingen van de vouwbare telefoons op.

Beelden Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3

Het is Evan Blass die de beelden op Twitter heeft gedeeld, en gezien zijn status van dienst zouden dit wel eens de officiële persafbeeldingen van de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 kunnen zijn. Veel details die we eerder zijn tegengekomen, komen overeen met deze afbeeldingen zoals de S Pen-ondersteuning voor de Fold 3, wat meteen ook de reden zou zijn dat de Note 20 dit jaar geen opvolging krijgt.

We zien ook dat het kleine scherm op de voorkant van de Galaxy Z Flip 3 iets groter is dan dat van de Galaxy Z Flip en daardoor zullen de meldingen veel beter afleesbaar zijn.

Samsung Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3

Verrassing

Samsung zou de vouwbare Z Fold 3 voor het eerst de selfiecamera onder het scherm gebruiken, zo bleek uit dit bericht. We vonden het bericht opmerkelijk, want volgens geruchten wilde Samsung al zo’n camera gebruiken sinds de S10, maar door technische problemen werd het idee toen uitgesteld. Uit deze afbeeldingen blijkt dat Samsung de technologie nog niet op orde heeft en gewoon weer voor een traditionele selfiecamera in een scherminkeping gaat.

Gerelateerde artikelen

Lancering

Een officiële lanceringsdatum voor de Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3 is nog niet bekendgemaakt, maar volgens dit gerucht staat de lancering gepland op 3 augustus.

Meer details over de specificaties van beide vouwbare telefoons vind je hier. Welk toestel dat Samsung gaat lanceren kijk jij naar uit? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk