'Dit wordt de naam van Googles voordelige vouwtelefoon'

'Dit wordt de naam van Googles voordelige vouwtelefoon'

Googles vouwbare telefoon zal de 'Pixel Notepad' heten. Het apparaat is een foldable die werkt volgens het idee van de Galaxy Z Fold 3, maar hij komt onverwacht met een lager prijskaartje. We bespreken wat we al weten over de Pixel Notepad.

Google Pixel Notepad

De vouwbare telefoon van Google is echt en hij zal 'Pixel Notepad' heten, dat melden bronnen aan 9To5Google. De naam 'Pixel Logbook' deed buitendien ook de ronde en we moeten er rekening mee houden dat de productnaam nog steeds kan wijzigen.

Bij Google kan het tij snel keren als het gaat om beleidsbeslissingen en strategie, en dat is wat ons de laatste jaren erg duidelijk opvalt. Na maanden van geruchten over een vouwbare Pixel-telefoon, raakte dit najaar bekend dat de telefoon er niet komt omdat het toestel te duur was geworden. De adviesprijs zou ver boven die van de Galaxy Z Fold 3 zijn uitgekomen, waardoor Google geen vertrouwen meer had in het product.

Goedkoper dan de Z Fold 3

Vorige week raakte bekend dat de plannen dan toch niet voor lange termijn in de vriezer zijn gestopt. We kregen in de code van Android 12L een beeld te zien van een telefoon die vouwt zoals Samsungs Galaxy Z Fold 3. Het is daarnaast opvallend dat deze Pixel Notepad volgens de nieuwe informatie goedkoper zal zijn dan Samsungs vouwbare telefoon.

Mogelijk heeft Google na de positieve reacties op de Pixel 6-reeks toch de plannen voor zijn foldable hervat en kon het zo manieren vinden om de prijs te drukken. De telefoon zal een eenvoudigere cameraopstelling krijgen dan die van de Pixel 6-reeks, dat is alvast gelekt.

Toch weten we nog niets over het precieze prijskaartje en ook over de beschikbaarheid zijn nog vraagtekens. De bron stelt wel dat de telefoon eerst in de VS op de markt komt en pas later in andere markten verschijnt.

De populairste artikelen over de vouwbare Pixel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties