Dit is waarschijnlijk de aankondigingsdatum van Samsung Galaxy S24

Dit is waarschijnlijk de aankondigingsdatum van Samsung Galaxy S24

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Samsung kiest volgend jaar waarschijnlijk voor een aankondigingsdatum voor Galaxy S24 op 17 januari. Opvallend genoeg zou het wederom kiezen voor San Francisco als de plek om die aankondigingen te doen. Het is nog een gerucht, maar opgeteld bij enkele andere geruchten lijkt het plausibel.

Samsung Galaxy S24 aankondigingsdatum

Als de Samsung Galaxy S24 inderdaad wordt aangekondigd op 17 januari (via SBS Biz), dan verwachten we een releasedatum van ongeveer twee weken later, wat traditie is bij het bedrijf. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is al een paar weken vol aan het lekken: we hebben al gehoord over mogelijk nieuwe schermtechnologie, over de chips die er potentieel inzitten en dan is er ook nog iets met AI…

Wat het uiteindelijk echt wordt, dat moeten we nog maar zien, maar in ieder geval lijkt het steeds sterker op dat de onthulling op woensdag 17 januari plaatsvindt. Er is ook een lek geweest dat zegt 18 januari, dus houdt rekening met de derde week van januari en je zit waarschijnlijk goed. In ieder geval betekent het dat Samsung inderdaad vroeger is dan normaal met de aankondiging. Of in ieder geval vroeger vergeleken bij vorig jaar. Maar, dus wel op dezelfde plek: het bruisende San Francisco.

Gerelateerde artikelen

San Francisco

Naast de geruchten over de aankondigingsdatum lijkt de bron ook te suggereren dat de Galaxy Z Flip 6 en Z Fold 6 ook in de Verenigde Staten uitkomen volgend jaar. De kans is groot dat ook wij ze in Europa weer kunnen verwachten. Dat is dan niet in januari, maar zal waarschijnlijk rond juni zijn. Wel kondigt Samsung misschien andere dingen aan in januari, zoals oordopjes, een slim horloge of laptops: we wachten het af, terwijl er ongetwijfeld de komende maanden nog veel lekken gaan volgen.

Wij hadden een aankondiging verwacht in een Europese stad, maar blijkbaar houdt Samsung het liever bij de Verenigde Staten. Daar heeft het ook wel wat meer aan terrein te winnen, omdat het land erg iPhone-minded is, wat mede komt omdat Apple een Amerikaans bedrijf is.

Wat hoop jij van de Samsung Galaxy S24? Laat het nu achter in de comments.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk