Dit is Samsungs oplossing voor een betere accuduur op Galaxy S23

Dit is Samsungs oplossing voor een betere accuduur op Galaxy S23

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S23 komt eraan. Samsung zit meestal qua lancering van een nieuw toestel vrij vroeg in het jaar, waardoor we nu al veel denken te weten over het aankomende vlaggenschip. Nu denken we te weten hoe Samsung zorgt dat de accuduur van Galaxy S23 beter wordt.

Samsung Galaxy S23

Er is al bekend dat Samsung de batterijgrootte flink aanpast op Galaxy S23 en de Galaxy S23+. Er wordt een batterij verwacht van 4.700 mAh voor S23+ en 3.900 mAh voor Galaxy S23. Dat is 200 mAh meer dan de voorganger. De S23 Ultra behoudt dezelfde batterijgrootte als de Galaxy S22 Ultra. Echter heeft Samsung nog een trucje achter de hand waarmee het van plan is om de batterijduur te verlengen. Dat is belangrijk, want met onder andere TikTok gaat het vaak heel hard met de batterij van een smartphone, naast social media, WhatsApp en natuurlijk foto's en video's maken. Een beetje hulp bij de batterij is dus zeker wel gewenst.

Samsung wil dat voor zijn nieuwe vlaggenschip verbeteren. Dat wil het doen door het Light Mode-profiel dat het introduceerde bij Galaxy Z Fold 4 naar het nieuwe toestel halen. Dit profiel zorgt dat de batterijduur voorrang krijgt op de prestaties van het toestel. niverseIce (via Sammobile) laat weten dat de prestaties niet eens zo heel erg afnemen, maar dat de energieconsumptie wel flink omlaag gaat.

Gerelateerde artikelen

Light Mode

De Light Mode is niet hetzelfde als de Power Saving Mode (energiebesparende modus). Bij de energiebesparende modus kelderen de prestaties van het toestel namelijk wel. Zelfs gamen op het toestel zou weinig prestatieproblemen opleveren in de Light Mode. Iets wat we waarschijnlijk te danken hebben aan de chip: Snapdragon 8 Gen 2.

We kunnen natuurlijk niet wachten om dit zelf te ondervinden, maar daarvoor zullen we echt nog veel geduld moeten hebben. Samsung Galaxy S23 wordt namelijk pas verwacht op 24 februari 2023.

Gerelateerde artikelen

Wat hoop jij dat Samsung toevoegt aan de Galaxy S23? Laat het nu achter in de reacties bij dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk