Dit is hoe de naar buiten klappende Xiaomi eruit zou zien

Dit is hoe de naar buiten klappende Xiaomi eruit zou zien

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Xiaomi heeft er zelf niets over losgelaten, maar een bekende lekker heeft het onthuld: beelden van een vouwbare Xiaomi die niet naar binnen, maar naar buiten toe openklapt. Bijzonder, want eigenlijk zijn bijna alle vouwbare telefoons naar binnen gericht. Helaas komt deze telefoon er niet, maar we kunnen in ieder geval zien wat we missen.

Naar buiten vouwbaar

De lekker, Kuba Wojciechowski heeft meerdere foto’s online gezet van deze mysterieuze foldable. Het is even heel wat anders dan de Mi Mix Fold en de Mix Fold 2, die wel zijn verschijnen. Je moet uiteraard wel even door het skelet heen kijken, want wat je hier ziet is onder andere het binnenwerk van het toestel.

Het toestel laat zich het beste vergelijken met de Huawei Mate X, omdat hij daar qua ontwerp het meest op lijkt. Zelfs het camera-eiland aan de achterzijde lijkt erop. Sowieso wilde Xiaomi overduidelijk hoog inzetten op de camera’s: op de foto’s zijn maar liefst vier camera’s te zien. Daarnaast blijkt de telefoon aan de binnenkant te zijn voorzien van een Snapdragon 855-processor uit 2019 met een X50 5G-modem.

Xiaomi

Een tof apparaat, waarvan we niet zeker weten waarom die er nooit is gekomen. Aan de andere kant hebben we het over een vouwbaar toestel, waarbij meestal de stevigheid voor problemen zorgt. We hebben allemaal gezien hoe het euvel met Samsungs eerste grote vouwbare toestel verliep en we kunnen ons voorstellen dat andere telefoonmakers zo’n deuk in het imago niet kunnen gebruiken.

Het is en blijft echter gissen, zolang het Chinese Xiaomi hierover zelf geen uitspraken doet. Het is in ieder geval tof om te zien wat het had kunnen zijn. Zou het betekenen dat er nooit een naar buiten openvouwbare telefoon van Xiaomi komt?

Gerelateerde artikelen

Zou jij het zien zitten, een telefoon die niet als een boek klapt maar meer als een menselijke knie? Laat het nu achter in de reacties bij dit artikel.

Samsung Galaxy Z Fold 4 kopen
Samsung Galaxy Z Fold 4 kopen
Samsung Galaxy Z Fold 4 kopen

Samsung Galaxy Z Fold 4 kopen

De Samsung Galaxy Z Fold 4 is Samsungs krachtigste smartphone tot nu toe. Bovendien is het het eerste apparaat dat wordt geleverd met Android 12L, een speciale versie van Android die door Google is gemaakt voor grote schermen, zoals opvouwbare apparaten.

Vanaf 1799 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk