'Dit is het nieuwe vlaggenschip van Motorola'

'Dit is het nieuwe vlaggenschip van Motorola'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, heeft bevestigd dat het deze maand een nieuwe vlaggenschip zal aankondigen. Wat weten over deze aankomende high-end smartphone?

Nieuw vlaggenschip Motorola

Het huidige vlaggenschip van Motorola - de Edge 30 Ultra - is al ruim twee maanden uit en daarom is het de hoogste om een nieuwe aan te kondigen, aldus Lenovo. Het moederbedrijf van Motorola heeft daarom bevestigd dat het deze maand nog met een nieuwe high-end vlaggenschip zal komen, zo meldt IT Home.

Het toestel zal eerst in China worden aangekondigd onder de naam Motorola X40 voordat hij in andere landen zal verschijnen. De kans is groot dat het toestel hier vervolgens ook een andere naam krijgt, ditzelfde zagen we namelijk gebeuren met de Motorola Edge 30 Ultra. We verwachten dan ook dat Motorola de nieuwe smartphone in de Edge-serie in Europa zal uitbrengen.

Gerelateerde artikelen

Verwachte specificaties

Er zijn al de nodige specificaties van het toestel gelekt. Zo zal de Motorola X40 de Snapdragon 8 Gen 2-chipset krijgen, de nieuwste high-end processor van Qualcomm. Daarnaast krijgt de telefoon waarschijnlijk een 6,67 inch Full HD+ OLED-paneel met een verversingssnelheid van 144 Hz. Aan de zijkanten zal deze gebogen zijn. Volgens de verwachtingen beschikt de telefoon daarnaast over drie camera's: een 50 MP hoofdcamera, 50 MP groothoeklens en een 12 MP telelens. Tenslotte krijgt de X40 waarschijnlijk 18 GB aan werkgeheugen mee. De de duurste versie van de Galaxy S22 Ultra heeft ter vergelijking 12 GB RAM.

Over de prijs van de telefoon is nog niet bekend. Dat geldt ook voor de lancering in in Nederland en België. Beelden van de Motorola X40 zijn wel ook al opgedoken, deze vind je hieronder.

Wat vind jij van de specificaties en beelden van de Motorola X40? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

'Nieuw vlaggenschip Motorola komt deze maand al uit'

Beeld: Androidpolice

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk