Dit is een wel heel handige 2-in-1-oplaaddock voor Pixel-telefoons en Buds

Dit is een wel heel handige 2-in-1-oplaaddock voor Pixel-telefoons en Buds

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Er komt een nieuw ‘Made for Google’-laaddock aan waarin je tegelijkertijd je Pixel-telefoon en je Pixel Buds kunt opladen. Het gaat om een 2-in-1-oplossing gemaakt door Google-partner Wasserstein, die dus niet via de Google Store verkrijgbaar is.

Made for Google

In tegenstelling tot het witte design dat we gewend zijn van Google, is deze nieuwe Made for Google-gadget zwart. Hij heeft twee USB-C-poorten: die van de voorzijde is bedoeld voor je smartphone, die van de achterzijde is voor de Pixel Buds, die je dan rechtop neerzet. Daarnaast is er een steuntje aanwezig zodat je telefoon ook mooi rechtop kan staan en je kunt zien wat er gebeurt.

Pixel-telefoons kunnen in een half uurtje voor 55 procent worden opgeladen, maar hoeveel de wattage van de oplader precies is, dat is onbekend. Wel is het een goede optie voor Pixel-gadgets die niet zijn voorzien van draadloos laden. Denk aan de Pixel 6a bijvoorbeeld.

Pixel-telefoons en Buds kun je in dit oplaaddock tegelijkertijd opladen

Niet alleen voor Google Pixel

Aan de telefoonkant kun je een Pixel opladen, maar er zijn ook andere opties. Volgens Wasserstein kun je bijna alle Android-smartphones op opladen, zoals Samsung Galaxy S8, S9, S22, S20, S23, maar ook Huawei Mate 20 Pro en Huawei Mate 30 Pro en de One PlusN200 5G. Aan de achterzijde ligt dat wel iets anders: je kunt Pixel Buds Pro en de Pixel Buds A op het apparaat opladen en Wasserstein heeft het over Samsung Galaxy Buds, maar andere oordopjes worden niet genoemd.

Het enige wat wel mist, dat is een plekje om Google Pixel Watch op de laden: dan zou je meteen klaar zijn met al je Pixel-gadgets. Nu houden ze het bij Wasserstein nog even op een 2-in-1-oplossing in plaats van 3-in-1. Het kost 44,99 dollar (omgerekend ongeveer 49 euro inclusief btw en exclusief verzendkosten).

Gebruik jij een dock om je gadgets op te laden, of pak je het wat minimalistischer aan met de stekker in het stopcontact? Laat het nu achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk