Dit is de unboxing van Pixel 8 Pro in fotovorm

Dit is de unboxing van Pixel 8 Pro in fotovorm

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Nog een paar dagen en hij wordt officieel aangekondigd: Google Pixel 8 Pro. We hebben er inmiddels veel over geleerd, maar een beetje beeld is toch wat prettiger. Dat is er nu, in de vorm van foto’s waarin het toestel uit de doos wordt gehaald.

Unboxing Pixel 8 Pro

Op Facebook plaatst Vât Vò Studio de beelden. Het lijkt erop dat ze zijn gemaakt in een fabriek, waardoor het best eens een toestel zou kunnen zijn dat ‘vers van de pers’ komt. Het lijkt erop dat de verpakking van de smartphone er net zo uitziet als die van de Pixel 6 en Pixel 7, dus weinig nieuws onder de zon daar. In het doosje zitten het toestel, een USB-C naar USB-C-kabel, de boekjes en een Quick Switch-adapter. Alles om je telefoon in gebruik te nemen dus.

Het is de unboxing van de Pro-variant van Pixel 8 en dat betekent dat we meer zien van de matglazen achterzijde die de gewone 8 niet heeft. De foto’s zijn geen geweldige kwaliteit, dus we hopen het woensdag toch net even beter te kunnen bekijken. De variant die hier wordt uitgepakt is de Porcelain-kleurige variant.

Hazel

Er zijn ook foto’s online verschenen van de Hazel-achtige kleurstelling, maar dan van een andere persoon via X. Het doosje belooft 128GB geheugen, 5G-ondersteuning en een scherm van 6,2 inch.

pixel 8

Het zijn waarschijnlijk een van de laatste lekken voordat het woensdag de dag is dat Google ze echt aankondigt. Dan is het 4 oktober en dan staat de aankondiging gepland om 16:00 uur Nederlandse tijd. Maar uiteraard delen we hier op Androidworld nog hoe je het kunt bekijken en herhalen we nog wat we allemaal verwachten.

Wat vind jij van deze nieuwe, gelekte beelden? Zie je jezelf het doosje al openmaken, of sla jij Pixel 8 (Pro) over? Laat het nu achter in de reacties onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk