Dit is de Samsung Galaxy S21 Plus ‘in het wild’

Dit is de Samsung Galaxy S21 Plus ‘in het wild’

De Samsung Galaxy S21 Plus is 'in het wild' opgedoken en het bewijs hiervan is op Twitter met de rest van de wereld gedeeld. De foto's laten de telefoon zien met zijn dunne schermranden en ronde camera-inkeping bovenin het scherm

Samsung Galaxy S21 Plus foto's

De Samsung Galaxy S21 wordt op 14 januari 2021 aangekondigd, en nu die lancering steeds dichterbij komt, merken we ook dat de geruchtenmolen overuren maakt. Dit keer zijn foto's van de Galaxy S21 Plus opgedoken en het is Mauri QHD die ze op Twitter deelt. Dat is bijzonder want tot nu toe hebben alleen nog renders, persafbeeldingen en video's gezien. De onderstaande foto's laten het high-end toestel in het echt zien, zoals we hem in januari ook te zien zullen krijgen.

Dit is de Samsung Galaxy S21 Plus ‘in het wild’
Dit is de Samsung Galaxy S21 Plus ‘in het wild’
Dit is de Samsung Galaxy S21 Plus ‘in het wild’

Dit weten we over de S21-reeks

Ondertussen is er al nagenoeg alles gelekt over de S21-reeks van Samsung. We kregen al de officiële wallpapers en prijzen te zien en ook de specificaties zijn bekend. Recent raakte ook bekend dat mogelijk de digitale assistent Bixby op de S21-reeks van het startscherm verdwijnt en er is ook een hands-on-video gelekt. Hier op Androidworld raakte onlangs bekend dat de Samsung Galaxy S21 Ultra de telefoon is waar jullie in 2021 het meeste naar uitkijken. Wil je nu een handig overzicht van alle details van de S21-serie bekijken? Dan ben je bij Androidworld ook aan het juiste adres.

Samsung Galaxy S21 Plus
4800 mAh
6,7 inch - 2400 bij 1080 px
128/256 GB
Exynos 2100

Meer info

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Galaxy S21? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Lees meer over:
Samsung Galaxy S21 Plus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties